11-08-2017, 02:56 AM
(17-11-2016, 09:13 PM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلامسلام
در کنار توضیحات کاملی که butterfly عزیز دادن، اخیرا یکی از دوستان صحبتی رو مطرح میکرد که شاید بتونه تا حدی به شما در حل مشکلتون کمک کنه، من بابت درستی یا نادرستی صحبت ایشون مطمئن نیستم اما صحبتاشون رو براتون نقل قول میکنم پیگیری صحت و سقم اون با شما و همسرتون و در نهایت اگه دوست داشته تجربه تون رو همینجا در اختیار بقیه دوستان قرار بدید.
نقل قول از آقای س. چ.: دوستان گلم برای گرفتن مدرک قابل ترجمه و کارنامه رسمی، به جز خریدن و کاریابی یا کارکردن، یه راه دیگم هست که من خودم در اواسط پروسه اون هستم و احتمالا خیلی ها مثل خود من که تا مدتی قبل از اون اطلاعی نداشتم در جریان اون نیستن، ....در صورتیکه نامه پذیرش غیر مشروط از یکی از دانشگاههای خارجی داشته باشید، میتونید برید سازمان امور دانشجویی، قسمت "اعزام با هزینه شخصی"، بسته به اینکه کارت معافیت سربازی داشته باشید یا نه، بهتون میگن باید چیکار کنید. (مثلا اگه کارت داشته باشید چند تا نامه ساده تو خود سازمان رد و بدل میشه و اگه کارت نداشته باشید یک سری نامه نگاری ها با نظام وظیفه انجام میدن،) در نهایت یک سوم هزینه رو ازتون نقد میگیرن و مابقی رو باید به صورت ضمانت مالی...زمانی که تحصیلتون تموم شد میاین تعهداتتون رو انجام میدین (یا کار میکنین یا مابقی رو هم نقدی حساب میکنین) ...در نتیجه پرداخت بخش اعظم هزینه اتون یه چند سالی عقب میفته..کسانیکه کارت معافیت ندارن میتونن قبل از مراجعه حضوری یه اکانت تو سازمان امور دانشجویی درست کنن و قبل از رفتن مدارکی که لازمه آپ کنن تا براتون حتما پرونده تشکیل بشه.
اینم آدرس سایت nesha.saorg.ir
امیدوارم تجربه این دوستمون بتونه براتون راهگشا باشه.
ارادتمند
الهام
کسی این راه و امتحان کرده بببنیم صحت داره یا نه؟
اینجور باشه که خیلی خوبه