22-04-2018, 04:22 PM
(22-04-2018, 04:07 PM)sarah9093 نوشته: سلام
بله. دورادور ....هرچند در اینجا فعال نشدم اما چندین سال در آن یکی عضو هستم. اما چرا برایتان عجیب است؟ اینجا خیلی سوت و کور شده. راستش من همیشه به اینجا هم سر میزدم اما الان که عضو شدم دیدم خیلی از انجمنها بیش از یک سالی هست که هیچکس در آن نظر و پستی نگذاشته! به نظر شما این سوت و کوری عجیب تر است یا کار بنده؟!!
من چند سال پیش در مورد همه این موارد حرف زده ام و در مورد علت ها هم موشکافی کرده ام
و بسیاری از مسایل رو رو کرده ام و اتفاقاتی که در اون وبسایت رخ داده و چطور مدیران ارشد به خاطر پول هر کاری میکنند.
برای نمونه بسیاری از دوستان که بسیار کمک حال دیگران بودند رو به علت ترس از جایگزینیشون و یا دلایل دیگر فورا بن کردند.
نمیخوام به حاشیه برم. این وبسایت یک وبسایت غیرانتفاعی است و هیچ گونه تبلیغی انجام نمیده و به خاطر در آمد زایی هم ایجاد نشده. بدیهی است وقتی شما مدیریت یک فروم رو دارید و بعد چند سال به هر حال از اون فروم بیرون می آیید چون احساس میکنید که سو استفاده زیادی انجام میشه و خودتان یک فروم دیگر ایجاد میکنید به علت تمرکز افراد در چند سال در فروم اول سخت میتوان فروم دوم رو همسان اولی کرد. نمونه های دیگر هم هستش.
بحث زیاد است ولی در مورد ظاهر با شما موافقم!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.