سلام سطح من advance هستش
از تبریز
برا ۲۳فروردین میخوام ثبتنام کنم
فقط speaking روان نیست، اگه کسی هست برا صحبت کردن هست خوشحال میشم.
اسکایپ: sin_shin_88
سلام
من یه پارتنر واسه تافل میخام.. همکاری ما میتونه با اسکایپ باشه و یا در پارک بصورت park-talk باشه... موقعیت من تهران ستارخان هستش..در صورت تمایل پیام خصوصی بدید
05-08-2015, 07:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2015, 07:20 PM توسط kimiya_ab.)
سلام من از مشهدم !
برای اواخر Oct یا حداکثر اوایل Nov میخوام آزمونو بدم !
باید بالای 95 بشم حدودا !!
زبانم خوب هس !! عملا مشکل خاصی نباید داشته باشم اما زیاد با ریدینگ ها راحت نیستم ! و چون خیلی وقته کلاسم رو تموم کردم از گرامر ها برای رایتینگ هم یه مقدار ترس دارم ! اما در کل زیاد مینویسم اما بلاگی هس نوشته هام تا حالا برای مدل تافل نخوندم ببینم باید چجوری باشه !!
اما لیستنینگ م عالی هس و هیچوقت اشتباه نمیزنم ! اسپینگمم بد نیس ! دوس دارم بهتر بشه !
اگه کسی هس بدم نمیاد با هم بخونیم که انگیزه بیشتر بشه !
مرسی
با سلام
من قبلا چند سال پیش یه بار تافل دادم 75 شدم و به دلایلی ادامه ندادم. الان مجددا میخوام شروع کنم تا حداکثر فروردین 96 تافل و جی ار ای بدم .فعلا با خوندن و مرور لغت های اسنشیال ورد و 1100 و گوش کردن لیسنینگ شروع کردم. البته من دانشجوی دکترای داخل هستم و در حال اماده کردن مقاله هام و پایان نامه تا حدود یک ماه اینده هستم. اما ان شاالله از مهر ماه کاملا فشرده و جدی میخونم.
اگه بشه کلا همه دوستانی که قراره تا چند ماه اینده تافل بدن اینجا اعلام کنن. یه انگیزه خوب برای همگی میشه تا با تشویق و برنامه ریزی با همدیگه به نتیجه بهتری برسیم...
نظرتون چیه دوستان؟؟
با سلام
من از اصفهان هستم. دو سال پیش امتحان دادم و نمره 84 گرفتم. امسال باز میخوام در دسامبر امتحان بدم. اگر کسی هست که باهم کار کنیم خوشحال میشم. در ضمن چون قبلا کلاس رفتم قصد ثبت نام تو کلاس را هم ندارم فقط رایتینگ را احتمالا باز کلاس برم اونم برای این که نیاز دارم یکی برام تصحیح کنه.