03-04-2014, 04:36 PM
(03-04-2014, 01:35 PM)'mehdi.en' نوشته: سلام. من کارشناسی عمران از دانشگاه ازاد با معدل 16.5 گرفتم و کارشناسی ارشدمو از دانشگاه شریف با معدل 17.46 در گرایش مکانیک خاک و پی گرفتم. 7 تا مقاله دادم و نمره تافلم 97 شده دارم برای امتحان GRE میخونم. به نظرتون چه شانسی برای گرفتن پذیرش از u.s دارم؟ عموم هم تو u.s یک شرکت در زمینه الکترونیک داره (به دردم میخوره)کلا چه ویزا هایی میتونم بگیرم؟شما شرایطتون که خیلی خوبه، معدلهاتون خوبه و وضعیت مقاله هم که عالیه، تافلتون هم خوبه و شریف هم که بودین، GRE رو هم خوب بدین و توصیهنامههای خوبی بگیرین، بسته به نمره GRE برای دانشگاههای زیر 50 شانس خوبی دارین و حتی بهتر، زیر 20. سعی کنید حتماً GRE خوبی بگیرین که با بقیه قسمتهای رزومه همخوانی داشته باشه. ویزا هم همونطور که دوستان گفتن F1 میگیرین احتمالاً که همون ویزای دانشجوییه. اینکه فامیل دارین اونجا واقعیت اینهکه در حالت کلی امتیاز منفیه برای ویزا گرفتن، مخصوصاً اگر تو همون شهر یا ایالت فامیلتون پذیرش گرفته باشین. البته این مشکل بیشتر برای کسایی هست که دانشگاهی که پذیرش گرفتن دانشگاه خوبی نیست، یا رشته نا مرتبط پذیرش گرفتن و کلاً اگر شرایط جوری باشه که حس کنن دلیل اصلی شما برا رفتن تحصیل نیست و قصد موندن دارین و پذیرش فقط یه پوشش برای ورود به آمریکاست. در مورد شما که وضعیتتون خوبه، مشکل عمدهای نیست، با این حال همون شهر نباشه پذیرشتون بهتره و شانس ویزا بیشتر.
موفق باشین
(03-04-2014, 02:13 PM)'siahsefid' نوشته: Students need a minimum grade point average of 3.00 based on the 4.00 point system or equivalent for the last 60(+) credits taken towards the undergraduate degree. Applicants with an undergraduate grade point average below 3.0 will be considered based on years spent in responsible engineering work.
سلام کسی میدونه معنی جمله ی اخر چیه؟این مربوطه به admission requirements دانشگاه
wisconsin madison
ممنون میشم جواب بدین
منظورش اینه که اگر معدل لیسانستون زیر 3 باشه، سابقه کار ممکنه کمکتون کنه..