08-04-2014, 02:13 PM
(08-04-2014, 01:52 PM)'rezah_8240' نوشته:تشکر میکنم .
کم کم دارم خودم هم به این نتیجه میرسم. اما من به فکر بعد از فوق هم هستم . میخوام در یک کشور اروپایی یا آمریکایی زندگی کنم.
اما ایتالیا جای زندگی نیست. یه دوست ایتالیایی داشتم که میگفت میخواد بره استرالیا . چون ایتالیا مشکلش زیاده . اگه من هدف دوگانه داشته باشم (تحصیل و در آینده اقامت) با اون دید چه گزینه هایی برای من روی میز است؟
خواهش میکنم
ببین رضا جان من شرایط رو بهت گفتم
خب میدونم دوس داری بری آمریکا زندگی کنی اما میتونی هزینه دانشگاه سالی 25000 تا 40000 $ رو بدی و زندگی هم بکنی؟
نمیشه دیگه بهمین خاطر الان تلاش کن از همون کشورهای اروپایی که گفتم ارشدت رو بگیری تو این مدت هم رو مقاله و معدلت کار کن بعد برای دکتری از یک دانشگاه متوسط آمریگایی پذیرش و بورسیه بگیرو بعدم تلاشت رو بکن که اونجا بمونی. غیر از این فک نکنم راه دیگه ای داشته باشی.
پیروز باشی
ببین رضا جان من شرایط رو بهت گفتم
خب میدونم دوس داری بری آمریکا زندگی کنی اما میتونی هزینه دانشگاه سالی 25000 تا 40000 $ رو بدی و زندگی هم بکنی؟
نمیشه دیگه بهمین خاطر الان تلاش کن از همون کشورهای اروپایی که گفتم ارشدت رو بگیری تو این مدت هم رو مقاله و معدلت کار کن بعد برای دکتری از یک دانشگاه متوسط آمریگایی پذیرش و بورسیه بگیرو بعدم تلاشت رو بکن که اونجا بمونی. غیر از این فک نکنم راه دیگه ای داشته باشی.
پیروز باشی