13-04-2014, 06:42 PM
سوالتون به این تاپیک ربطی نداره ولی به هر حال بستگی داره برای ویزای کدوم کشور قصد دارید اقدام کنید. واسه آمریکا و کانادا احتمالا به مشکل میخوری. مثلا واسه آمریکا اگر بگی س بودی با بند 306 ردت می کنن اما اگه بجاش بگی ارگان دیگری مثل ارتش بودی و سوتی ندی متوجه نمیشن چون در کارت های جدید اشاره ای به نوع ارگان نشده. تنها مشکلی که هست درجه شماست. مثلا س به فوق لیسانس های معمولی ستوان 3 میده در صورتی که ارتش ستوان 2 میده. در این صورت اگه پرسیدند باید بگید که مثلا معاف از رزم بودید که یک درجه از شما کم کردند. یا اگه ب فعال بوده باشید س هم ستوان دو میده در این صورت درجه شما با ارتش فرقی نداره فقط مدت زمان خدمت به خاطر سابقه ب کم میشه که در این صورت هم میتونید دلیلش سابقه جبهه پدر بگید. فقط چند تا درجه مثل رزم دار و ... که معادلشون در ارگان های مختلف فرق میکنه که اگه راستش نگین ممکنه متوجه بشن هر چند اگه راستش بگین ریجکت میشین. الان اکثر سفارت ها هم ترجمه کارت میخوان و هم در روز مصاحبه یا پیک آپ اصل نگاه میکنن. در حال حاضر اشاره به سابقه کار در هر شرکت یا موسسه ای که زیر نظر س باشه هم موجب ریجکت ویزا میشه.
(13-04-2014, 05:20 PM)'mehdi.en' نوشته: فقط یه سوال من الان 27 سالمه و حدود 13 ماه تو قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا خدمت سربازیم رو انجام دادم. منتها در پروژه ی تونل انتقال اب کارون به ارک من به عنوان نقشه بردار فاز اول و فاز نهایی حفاری شرکت داشتم و در طراحی و ساخت پلاژ های سقف و کف تونل با مهندسین کادر قرارگاه به عنوان سرباز وظیفه کار کردم حالا متاسفانه یا خوشبختانه اون تونل اب راکتور اب سنگین اراک رو تامین میکنه و همه عالم هم اینو میدونن. حالا این پیشینه در دریافت ویزا در رال کارم تاثیر میزار؟