26-06-2013, 05:35 PM
(26-06-2013, 04:13 PM)'mahnaz103' نوشته: سلام دوستان.پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون
من لیسانس مهندسی عمران دانشگاه گیلان معدل14 و ارشد برنامه ریزی حمل ونقل (transportation)دانشگاه بین الملل امام خمینی ،معدل 15.40.مقاله هم چندتا داخلی به زودی ارائه میدم.زبان هم متوسط به بالاست و درحال آمادگی برای تافل و GRE هستم.برای phd امریکا میخوام تلاش کنم.اما اصلا هیچ اطلاعی از میزان پذیرش تو رشته ی Transportation ندارم فقط شنیدم انگار جزو رشته های پرطرفدار در امریکاست.بنظرتون وضعیت من چطوره برای فول فاند و لطفا سایت مربوط به اطلاعات رشته مو اگه دارید معرفی کنید.یه دنیاااااااااااااا ممنونننننننننن از همه [img]images/smilies/heart.gif[/img]
سلام و خوش آمدید
من هم لیسانس عمران خوندم دانشگاه گیلان!! برای همین خوش آمد ویژه میگم بهتون
برای آمریکا همون طور که در پست بالا گفتم نمره ی جی آر ای هم خیلی تاثیر داره و به نظر من تمام انرژیتون رو بزارید برای یک مقاله ی بین المللی (حتی کنفرانسش) که خیلی خیلی تاثیرش بهتره از داخلی...
رشته ی خیلی سختی نیست برای پذیرش گرفتن و مخصوصا اگه به ریاضی ربطش بدید موضوعتون رو... به نظر من اگه نمره های دیگتون خوب باشه حتما شانس دارید اما همون طور که توی پست بالا گفتم پروسه ی گرفتن پذیرش هم خیلی خیلی مهمه....
توی انجمن عمران میتونید که موضوع ایجاد کنید راجع به رشتتون که اونجا بحث بشه (این تاپیک موضوعش متفاوته)
پست بالا رو هم بخونید و برای شروع جزوه ی راهنمای پذیرش آکادمیا کافه رو هم بگیرید... خیلی خوبه
موفق باشید و بدونید که با تلاش حتما موفق میشید
من هم لیسانس عمران خوندم دانشگاه گیلان!! برای همین خوش آمد ویژه میگم بهتون
برای آمریکا همون طور که در پست بالا گفتم نمره ی جی آر ای هم خیلی تاثیر داره و به نظر من تمام انرژیتون رو بزارید برای یک مقاله ی بین المللی (حتی کنفرانسش) که خیلی خیلی تاثیرش بهتره از داخلی...
رشته ی خیلی سختی نیست برای پذیرش گرفتن و مخصوصا اگه به ریاضی ربطش بدید موضوعتون رو... به نظر من اگه نمره های دیگتون خوب باشه حتما شانس دارید اما همون طور که توی پست بالا گفتم پروسه ی گرفتن پذیرش هم خیلی خیلی مهمه....
توی انجمن عمران میتونید که موضوع ایجاد کنید راجع به رشتتون که اونجا بحث بشه (این تاپیک موضوعش متفاوته)
پست بالا رو هم بخونید و برای شروع جزوه ی راهنمای پذیرش آکادمیا کافه رو هم بگیرید... خیلی خوبه
موفق باشید و بدونید که با تلاش حتما موفق میشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز