26-06-2013, 05:27 PM
(26-06-2013, 03:49 PM)'bella' نوشته: سلام دوستان عزیز
من کارشناسی ارشد باغبانی گرایش گیاهان زینتی هستم. هر دو مقطع در دانشگاه دولتی بودم با معدل لیسانس 15 و ارشد 16. یک مقاله ISI دارم و هنوز امتحان زبان ندادم. اگر آیلتس بالای 6.5 بگیرم شانس پذیرشم چطوره و کجا میتونم امید داشته باشم؟ البته با فاند کامل.
خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید[img]images/smilies/blush.gif[/img]
سلام و خیلی خوش آمدید
رشته ی شما رشته ای هست که خیلی براش مثل یه سری رشته های مهندسی پوزیشن پیدا نمیشه... اما من فک میکنم که با توجه به مقاله داشتنتون بتونید موفق بشید...
نمیدونم هدفتون کدوم کشوره اما اگه بخاید آمریکا برید باید برای جی آر ای هم خیلی درس بخونید که نمره ی خوب بیارید...
مطمئنا شانس دارید و این رو بدونید که خیلی مهم تر از این مسایل پروسه ی گرفتن پذیرش هست... افرادی با رزومه ی خیلی بهتر از شما شده که نتونن پذیرش بگیرن و افرادی با شرایط خیلی بد تر از شما هم شده که فول فاند بشن... پس باید خیلی زحمت بکشید و پروسه ی اپلای کردن و مکاتبه رو خیلی جدی بگیرید... مواردی مثل پروپوزال، اس او پی نحوه ی مکاتبه و غیره..
برای شروع هم جزوه ی آکادمیا کافه طبق معمول بهترین کاره
موفق باشید و ایشالا که از بهترین جا ها فاند بگیرید
رشته ی شما رشته ای هست که خیلی براش مثل یه سری رشته های مهندسی پوزیشن پیدا نمیشه... اما من فک میکنم که با توجه به مقاله داشتنتون بتونید موفق بشید...
نمیدونم هدفتون کدوم کشوره اما اگه بخاید آمریکا برید باید برای جی آر ای هم خیلی درس بخونید که نمره ی خوب بیارید...
مطمئنا شانس دارید و این رو بدونید که خیلی مهم تر از این مسایل پروسه ی گرفتن پذیرش هست... افرادی با رزومه ی خیلی بهتر از شما شده که نتونن پذیرش بگیرن و افرادی با شرایط خیلی بد تر از شما هم شده که فول فاند بشن... پس باید خیلی زحمت بکشید و پروسه ی اپلای کردن و مکاتبه رو خیلی جدی بگیرید... مواردی مثل پروپوزال، اس او پی نحوه ی مکاتبه و غیره..
برای شروع هم جزوه ی آکادمیا کافه طبق معمول بهترین کاره
موفق باشید و ایشالا که از بهترین جا ها فاند بگیرید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز