11-06-2012, 08:53 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2012, 08:54 AM توسط ahmadpashaei.)
(11-06-2012, 01:44 AM)3lham70 نوشته: سلام دوست عزیز.با سلام و خوشامدگویی به شما
من یه سال دیگه لیسانس گیاهپزشکی از دانشگاه ازاد میگیرم .معدلم هم بالا نیست. 14 هست.تا الان یه پروژه تحقیقاتی در حال انجام دارم(ایده و فعالیتش واسه خودم بوده یعنی کسی رو این پروژه کار نکرده) و یه مقاله علمی دارم که هنوز به ثبت نرسیده..در این پست ها زیاد در مورد رشته های کشاورزی و بیولوژیکی صحبت نشده..میخواستم بدونم برای فوق لیسانس با این رزومه کدوم کشور ها امکان اپلای من بالاست.(المان - کانادا - نروژ - هند - امریکا - اروپا و... ) .من واسه دانشگاه کورنل اپلای ارسال کردم .هنوز جوابی نگرفتم و دانشگاه واشنگتون هم خیلی هزینه بالایی داشت و هم واسه دانشجویان خارجی شرایط سختی رو گذاشته بود .من فقط با اساتید واشنگتون در حال مکاتبه هستم.اصلا برای کدوم کشور احتمال بورس من وجود دارد؟
ببخشید اگه اینجا سوالمو مطرح کردم چون در مورد تنحوه پذیرش واسه رشته کشاورزی مطلبی پیدا نکردم.
ممنوووووووووووون.
با توجه به معروف نبودن دانشگاه شما و معدل نه چندان خوب شما با در نظر داشتن اینکه برای مقطع مستر کلا فاند بسیار سخت داده میشه و حتی پذیرشم سخته باید منتظر بمونید که این یکسال فعالیتهای تحقیقاتی و مقاله هاتون+ نمرات انگلیسیتون به کجا میرسه! یکسال فرصت دارید تا هم معدلتون رو بالای 15 ببرید و هم نمره خوبی برای تافل یا آیلتس و GRE بیارین.اونوقت شانس خوبی خواهید داشت.
در ضمن شما میخواین برای چه کشورهایی اپلای کنید؟! حالا اروپا میتونه در کنار آمریکای شمالی قرار بگیره ولی هند دیگه چرا؟! اصلا قابل قیاس نیستن .حالا سعی کنید رزومتون رو بهتر کنید که بتونید به اروپا برید حداقل.
موفق باشید.