(20-07-2013, 02:46 PM)'rulany' نوشته: سلام
شما باید:
1-سعی کنی معدلتو تا میتونی بالا ببری
2-روی زبانت کار کنی و نمره ی تافل بالا(100 با بالا خوبه) و همچنین نمره ی GRE خوبی بگیری
3-بچسبی به استاد ها و حداقل یه چندتا مقاله به عنوان اسم دومم شده داشته باشی.کمک میکنه
4-تو این وقتی که داری کل دانشگاه های کشورهایی رو که میخوای کاملا بگردی.طوری که تا اول سال چهارم دانشگاه اهداف و دانشگاه هایی رو که میخواین اقدام کنین مشخصی باشه
باسلام خدمت شما و تشکر زیاد به خاطر پاسختون یه دونه اعتبار بتون اضافه کردم
در حال حاضر دارم رو اولین مقالم که در مورد سیستم های امنیتی و قفل گذاری و کد کردنه کار میکنم . در ادامه نیز سعی میکنم زبانم را باتوجه به منابعی که تو سایت هست ، ارتقا بدم
به نظرت امکان بورس شدن یا همون ( فاند ) برای من هست یا نه ؟
کلا چه عواملی روی بورس شدن تاثیر زیادی میزاره ؟ اگه بورس نشم هزینه های دانشگاه چقدر میشه ؟ آیا دانشگاه ها ( چه با شهریه چه بورس ) جایی هم برای زندگی دارند یا هر کس باید خودش یه جا برا زندگی داشته باشه و یا اجاره کنه ؟؟؟؟ !!!!
باز هم تشکر
در ضمن لازمه که بگم من مشکل سربازی ندارم و معافیت کفالت دارم !
در حال حاضر دارم رو اولین مقالم که در مورد سیستم های امنیتی و قفل گذاری و کد کردنه کار میکنم . در ادامه نیز سعی میکنم زبانم را باتوجه به منابعی که تو سایت هست ، ارتقا بدم
به نظرت امکان بورس شدن یا همون ( فاند ) برای من هست یا نه ؟
کلا چه عواملی روی بورس شدن تاثیر زیادی میزاره ؟ اگه بورس نشم هزینه های دانشگاه چقدر میشه ؟ آیا دانشگاه ها ( چه با شهریه چه بورس ) جایی هم برای زندگی دارند یا هر کس باید خودش یه جا برا زندگی داشته باشه و یا اجاره کنه ؟؟؟؟ !!!!
باز هم تشکر
در ضمن لازمه که بگم من مشکل سربازی ندارم و معافیت کفالت دارم !
I'm always Win