21-10-2013, 10:59 AM
(11-10-2013, 04:06 PM)'Charming' نوشته:دوست عزیز ایا جزوه رو کامل خوندین؟ کمی بحث نامربوطه ولی:
دوست عزیز اوایل کار بسیار سخت هستش ولی کم کم درست میشه
ببینید شما میخواید دو تا کار بررسی کنید:
1- بررسی admission requirement یعنی اون مواردی که نیاز دارید مثلا معدل و زبان و sop و ....
2- بررسی نحوه فرستادن مدارک
اولی که زیاد مشکل نیست میرید سایت دانشگاه قسمت application یا apply و از اونجا میخونید تمام موارد رو که عبارت است از application requirement
برای قسمت دوم شما باید باز هم به به قسمت how to apply نگاه کنید به راحتی همه چی دستت میاد
بهتره به سایت دانشکده هم سر بزنین اونجا هم قسمت apply داره
ممکنه لازم باشه دو سری مدرک مثلا یکی واسه دانشگاه اپلای یا پست و دیگری واسه دانشکده باشه
ولی من به شما یه راه بهتر میگم:
برین گوگل مثلا بزنید:
princeton university mechanical engineering application requirement به راحتی لینک مورد نظر رو میاره براتون و همه چی رو توضیح داده
و یا بزنین مثلا FLORIDA STATE UNIVERSITY international students application
و در ثانی قسمت FAQ تو سایت دانشگاهها که تو قسمت APPLYهست اگه زبانتون خوبه خیلی خیلی مفیده
به فایل زیر هم یه نگاهی بنداز به دردت میخوره
البته رشتش متفاوته ولی کلا بد نیس
ممنونم از کمکتون..
در مورد Deadline دانشگاهها یه سوال داشتم... من تو نوشته های خیلی از دوستان حتی فایل پیشنهادی شما، دیدم که deadline تقریبا همه دانشگاهها رو اوایل هر سال میلادی می نویسن. البته می دونم که دانشگاهاای مختلف متفاوته. اما من تقریبا نیمی از دانشگاهای انتخابیم.. مثل wayne یا cincinnati ... تو ماههای Aprilیا March تعیینش کردن. . می خوام بدونم واقعا تا این Deadline مشخص شده می تونم مدارکم رو بفرستم؟؟ و اینکه با این اوصاف می تونم برای GRE تو ماه Feb ثبت نام کنم.؟؟؟ چون به GRE ماه آبان خیلی امیدوار نیستم...
در ضمن من بیشتر از اینکه گرفتن فاند واسم مهم باشه... گرفتن apply برای 2014 واسم مهمه...
مرسی از راهنماییتون
در مورد Deadline دانشگاهها یه سوال داشتم... من تو نوشته های خیلی از دوستان حتی فایل پیشنهادی شما، دیدم که deadline تقریبا همه دانشگاهها رو اوایل هر سال میلادی می نویسن. البته می دونم که دانشگاهاای مختلف متفاوته. اما من تقریبا نیمی از دانشگاهای انتخابیم.. مثل wayne یا cincinnati ... تو ماههای Aprilیا March تعیینش کردن. . می خوام بدونم واقعا تا این Deadline مشخص شده می تونم مدارکم رو بفرستم؟؟ و اینکه با این اوصاف می تونم برای GRE تو ماه Feb ثبت نام کنم.؟؟؟ چون به GRE ماه آبان خیلی امیدوار نیستم...
در ضمن من بیشتر از اینکه گرفتن فاند واسم مهم باشه... گرفتن apply برای 2014 واسم مهمه...
مرسی از راهنماییتون