در کل اگر شما بتونید فاند بگیرید نیاز چندانی به کار کردن نخواهید داشت و به میزانی هست که کفاف یک زندگی دانشجویی رو بدهند. در مورد کانادا شما به عنوان دانشجو می تونید برای Work Permit درخواست بدین. همین طور در صورتی که شما تحصیل تون تمام وقت باشه همسر شما اجازه کار خواهند داشت. اجازه کار همسر تا زمانی خواهد بود که شما مشغول تحصیل هستید. اینجا حالت های مختلف مجوز کار برای دانشجویان رو گذاشتم.
(10-02-2014, 09:56 PM)'pooooya' نوشته: با سلام، ممنون میشم اگر راهنماییم کنید که برای پذیرش گرفتن در مقطع دکترا باید برای کدوم کشور اقدام کنم. برام خیلی مهمه که اونجا اجازه کار داشته باشم و بتونم کار کنم. چون متاهل هستم و میخوام همسرم رو هم همراه خودم ببرم. اینطور که پرس و جو کردم کانادا به دانشجوی دکترا اجازه کار میدن.
اطلاعات تکمیلی که شاید مورد نیاز باشه اینکه ارشد IT هستم، سابقه کار بیش از 5 سال و معتبر در رزومم دارم. معدلم هم حدود 14.80، 14.90 هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -