02-04-2012, 01:06 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-04-2012, 01:06 AM توسط fluid-mech.)
undergraduate: دانشجو دوره لیسانس یا پایین تر(البته فکر کنم دانشجو کاردانی)
motiative?
talent?
science?
motiative?
talent?
science?
واژهنامه پذیرش
|
02-04-2012, 01:06 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-04-2012, 01:06 AM توسط fluid-mech.)
undergraduate: دانشجو دوره لیسانس یا پایین تر(البته فکر کنم دانشجو کاردانی)
motiative? talent? science?
02-04-2012, 01:36 AM
(01-04-2012, 10:18 PM)fluid-mech نوشته: fund: کمک هزینه تحصیلی یا همون بورس به زبون خودمون که 4 نوع فاند به طور کلی وجود داره
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
02-04-2012, 01:42 AM
(01-04-2012, 10:19 PM)fluid-mech نوشته: دوستان کمک کنند1.بروشرهایی که دانشگاهها یا به صورت آنلاین یا به صورت چاپ شده در خاتیار دانشجویان قرار میدهند 2.چیزی که پرینت شده باشه و روی کاغد باشه رو میگن 3.فک کنم میشه شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
02-04-2012, 01:43 AM
(02-04-2012, 01:06 AM)fluid-mech نوشته: undergraduate: دانشجو دوره لیسانس یا پایین تر(البته فکر کنم دانشجو کاردانی)1.دانشجوی لیسانس 2. آدم فعال و مشتاق 3.استعداد 4.علم اینا چه ربطی دارن به فروم و اپلای ، اینا رو میشه تو یه دیشکنری پیدا کرد لطفا لغات تخصصی اپلای بذارین ! نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
02-04-2012, 01:45 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-04-2012, 01:48 AM توسط ahmadpashaei.)
(01-04-2012, 10:19 PM)fluid-mech نوشته: دوستان کمک کنند1- همون بروشوره دیگه یا رساله و جزوه هم میشه. 2- همون فتوکپی کاغذی که باید تو پاکت پستی بزاری بره ... 3- E اولی که اروپایی 100% ولی دومی رو نمیدونم و چون کلمه آخر CITIZEN به معنای مقیم و .... هست به عنوان یک ریاضی خوانده استدلالم اینه که A خلاصه Area باشه. هرچی باشه باید درباره اینکه شهروند ناحیه خاصی از اروپا یا ساکن منطقه خاصی از اروپا که پیمان خاصی داره مثل شینگن یا ناتو و .....(گرفتین؟) باشه.بازم دوستان خارج زندگی کرده بهتر میدونند.اینها تخصصی اپلای هستن ولی خداییش science , talent و .... خذف کن تا مدیرا ندیدن.بعد ناراحت میشی دوباره.از دیکشنری ببین اینا رو،خیلی ساده هستن به خدا.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
02-04-2012, 02:03 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-04-2012, 02:30 AM توسط fluid-mech.)
(02-04-2012, 01:43 AM)amirhossein.gh نوشته: 1.دانشجوی لیسانسدوست من سلام همه این کلمات اول تو دیکشن چک کردم.مثلا من تو کلمه علم شما شک دارم .چون science یک major هست وتو دیکشن معنی علم میده ولی تو فرم پذیرش فکر کنم فرق داره.البته من رو کلمات خیلی وسواس دارم. ممنون
02-04-2012, 02:15 AM
(02-04-2012, 01:45 AM)ahmadpashaei نوشته: 1- همون بروشوره دیگه یا رساله و جزوه هم میشه.مشکل ما همون دیکشنریه.فکر نکنم brochure تو فرم اپلای معنی جزوه و مقاله بده.(تو دیکشنری همین معنی میده)درسته؟
02-04-2012, 02:41 AM
(02-04-2012, 02:15 AM)fluid-mech نوشته: مشکل ما همون دیکشنریه.فکر نکنم brochure تو فرم اپلای معنی جزوه و مقاله بده.(تو دیکشنری همین معنی میده)درسته؟من عرض کردم همون بروشور و بعد گفتم حالا جزوه و مقاله هم میشه.البته بسته به جملتون داره دیگه.تو سایت دانشگاه ها معمولا همون بروشور معرفی دانشگاه هست که امیرحسین خان زحمت کشیدن و به خوبی توضیح دادن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
02-04-2012, 02:44 PM
دوستان عزیز
لغات انگلیسی ممکنه معانی متعددی داشته باشن و با توجه به نوعه جمله ای که در اون به کار میرن معنی اونها تغییر کنه. هدف از این تاپیک اینه که لغات خاص مربوط به پذیرش توضیح داده بشه نه لغات عمومی. مثلا همین کلمه brochure درسته که این کلمه معنی جزوه، رساله، کتاب کوچک صحافی نشده و ... رو میده ولی با کمی دقت و جستجو در سایت دانشگاه براتون مشخص میشه که مثلا منظور یک بروشور آنلاین هست که توضیحات مربوط به دپارتمان، رشته و ... رو در اون توضیح داده. یا ممکنه منظور بروشور چاپ شده ای باشه حاوی توضیحاتی در مورد دانشگاه. یا منظور این باشه که شما یک فرم پر میکنین اطلاعاتی که نیاز دارین در اختیارتون قرار داده بشه رو می نویسین بعد یک امیل برای شما میاد به همراه یک بروشور به صورت pdf حاوی اطلاعات مورد نیاز شما. فراموش نکنین که اگر میخوایید ادامه تحصیل بدین باید عادت کنین که جستجو کنید و در صورتی که بعد از جستجو به نتیجه نرسیدین و جواب سوال رو پیدا نکردین از دیگران کمک بخواین. لطفا از این پس پرسش و توضیح لغات خاص مربوط به پذیرش رو در این تاپیک انجام بدین و از بحث در مورد لغات عمومی خودداری کنید. در غیر این صورت برای حفظ نظم تاپیک ارسالهای غیر مفید حذف میشن. با تشکر
29-06-2012, 01:45 PM
دوستان Early Decision و Regular Decision و Transfer Application چی هستن؟! ددلایناشون متفاوته از هم
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
2 مهمان |