17-09-2015, 02:39 AM
(17-09-2015, 02:22 AM)TMNT1 نوشته: منظورتون رو درست متوجه نشدم
یعنی من از دیروز که دانشگاه ثبت نام کردم دارم از سنوات استفاده می کنم و اگه قبل از شروع کلاس ها برم و انصراف بدم و از سنوات 1 ساله معافیت استفاده کنم دیگه سنوات تحصیلی کنتور نمی اندازه تا زمانی که برم دانشگاه جدید و بعدا می تونم پذیرش بگیرم و برم پزشکی بخونم
در کل امکان دادن وثیقه هست برای پزشکی و داروسازی هستش ؟؟؟
یا برم سراق بند (پ)
ممنون نادر جان بابت راهنمایت
با یه مثال بهت توضیح میدم
مثلا دیپلم رو پشت سر میذاری
میری دانشگاه
اگه فوق دیپلم بخونی 3 سال سنوات میدن مثلا(که این مقدار سنوات مدام در حال تغییره)این سنوات طبیعیه
حالا بماند که بعد با کمسیون و این داستان ها و مراجع بالاتر و این حرفا بازم میشه اضافش کرد و این داستان ها
بعد از اتمام همه این ها که فارغ شدی 1 سال هم فرجه معرفی میدن برای دفترچه پست کردن
که اگه بازم تموم نشده باشه درست میذارن با نظر و موفقت کمسیون موارد خاص هم بازم توی این مدت درس بخونی و تمومش کنی
جالا تا اینجارو داشته باش :
جالا اگه تو میرفتی پزشکی میخوندی سنوات طبیعیش بود 16 ترم و این سنوات مجاز رو نظام وظیفه برای شما اعمال میکرد و ...
تا اینجاش اوکی؟
جالا ببین مثلا شما میری دانشگاه ثبت نام کارشناسی
12 ترم سنوات عادی داره شما از دیروز که ثبت نام کردی واست این سنوات منظور میشه
جالا شما میری پزشکی پذیرشتو میبری نظام وظیفه واسه کارای وثیقه و ... برای خروج و ...
با توجه به اینکه 1 بار حق انصراف هم داری
اون داستان کارشناسیت خذف میشه و میری برای پزسکی با سنوات منظور شده ی خودش
اما تا اون موقع پذیرشت 2 ترم مثلا از دیروزی که شما برات سنوات کارشناسی رد شده میگذره
پس در نتیجه ؟
2 ترم از اون سنوات پزشکیت کم میشه
موفق باشی دوست من
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید