10-07-2016, 11:26 PM
(10-07-2016, 10:11 PM)مهمان نوشته: سلام .
میخواستم بدونم رشته ی مهندسی انرژی دانشجوی خانم هم می پذیرد؟
سلام
بلا شک!
براتون آرزوی موفقیت دارم
وضعیت دانشگاه ها و پذیرش در گرایش های مختلف رشته مهندسی برق
|
10-07-2016, 11:26 PM
(10-07-2016, 10:11 PM)مهمان نوشته: سلام . سلام بلا شک! براتون آرزوی موفقیت دارم
07-08-2016, 08:48 PM
با سلام من مهندس برق-قدرت هستم و به شدت برنامه ریزی دارم برا قبولی ارشد الکترونیک در شریف و بعد به کمک خداوند تصمیم به اپلای دکترا دارم اما نمی دانم که برای مقطع دکترا برق الکترونیک کدام کشور به جز کانادا و امریکا خوب هست؟؟ سوال دوم من این هست که به نظر شما برای فوق لیسانس ادمیشن کنم بهتره یا دکترا ؟ مدرک لیسانس من دانشگاه غیردولتی هست ایا مشکلی پیش میاد برای پذیرش؟ خواهش می کنم که کامل و دلسوزانه راهنمایی کنید روسیه به گفته دوستان دانشگاه کازان رو معرفی کردند که متاسفانه اصلا برق رو نداره تو چارت رشته ها - در ضمن سطح زبانم خیلی خوبه اما مردک تافل یا ایلتس ندارم - و مدرک تومیلو رو دارم به نظر شما مدرک تومیلو رو قبول می کنند کشور های اروپایی ؟
13-11-2016, 09:39 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز،
کسی میدونه که تو کشور کانادا کدوم دانشگاه ها در زمینه ی توربین های بادی و تولید انرژی الکتریکی از انرژی باد کار میکنه؟ من هر چقدر گشتم چیزی پیدا نکردم. با سپاس
13-11-2016, 10:19 PM
(13-11-2016, 09:39 PM)ardavan نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز، سلام دانشگاه های زیادی در کانادا در این زمینه تحقیق میکنن. به عنوان مثال: لینک لینک لینک امیدوارم موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
13-11-2016, 10:23 PM
دانشگاه واترلو مرکزی برای انرژی باد داره و طبیعتا روی این موضوع فعال هستند. دانشگاه تورنتو هم فکر کنم مرکزی برای این کار داششته باشه. عبارت sustainable energy رو هم جستجو کنید دانشگاه های زیادی روی اون کار می کنند که انرژی باد هم بخشی از اون هست. فکر نمی کنم محدودیتی روی کار روی این موضوع به طور موردی در دانشگاه های دیگه هم باشه فقط شاید امکانات آزمایشگاهی خاص اون رو نداشته باشند. ۸۰-۷۰ درصد سایت های توربین بادی کانادا در نواحی شرقی کانادا (کبک و انتاریو) قرار دارند به همین دلیل شاید دانشگاه های این سمت بیشتر روشون کار کنند. سایت دانشگاه کارلتون رو هم نگاه کنید فکر کنم قبلا مقاله هایی در مورد توربین های بادی از دانشجوهاشون دیدم.
http://windenergy.uwaterloo.ca (13-11-2016, 09:39 PM)ardavan نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز، ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
15-11-2016, 02:28 AM
(13-11-2016, 10:23 PM)M1KE نوشته: دانشگاه واترلو مرکزی برای انرژی باد داره و طبیعتا روی این موضوع فعال هستند. دانشگاه تورنتو هم فکر کنم مرکزی برای این کار داششته باشه. عبارت sustainable energy رو هم جستجو کنید دانشگاه های زیادی روی اون کار می کنند که انرژی باد هم بخشی از اون هست. فکر نمی کنم محدودیتی روی کار روی این موضوع به طور موردی در دانشگاه های دیگه هم باشه فقط شاید امکانات آزمایشگاهی خاص اون رو نداشته باشند. ۸۰-۷۰ درصد سایت های توربین بادی کانادا در نواحی شرقی کانادا (کبک و انتاریو) قرار دارند به همین دلیل شاید دانشگاه های این سمت بیشتر روشون کار کنند. سایت دانشگاه کارلتون رو هم نگاه کنید فکر کنم قبلا مقاله هایی در مورد توربین های بادی از دانشجوهاشون دیدم. ممنون بابت اطلاعات. من چک کرده بودم ولی واترلو رو قسمت مکانیکیش بیشتر کار میکنه تا الکتریکی. مقاله هاشونو میخوندم کاملا مربوط به مکانیک بودن.
16-11-2016, 06:06 AM
شاید بد نباشه در IEEE و جاهای مشابه که مقالات رشته برق رو دارند مقالات مربوط به توربین های بادی رو جستجو کنید. از روی مشخصات مولفان اونها می تونید تا حدودی پی ببرید در کدوم دانشگاه ها روی زمینه ای که مدنظرتون هست کار میشه.
(15-11-2016, 02:28 AM)ardavan نوشته: ممنون بابت اطلاعات. من چک کرده بودم ولی واترلو رو قسمت مکانیکیش بیشتر کار میکنه تا الکتریکی. مقاله هاشونو میخوندم کاملا مربوط به مکانیک بودن. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
26-02-2017, 12:27 AM
سلام دوستان
کسی از رشته الکترونیک در آلمان خبر داره؟ در دوره لیسانس مثل ایران که 90 درصد درسها ریاضی و فیزیک و فقط تئوری هست، و درسهای عملی و آزمایشگاهی کمه؟ درمورد روند درس و واحد ها و کلاس ها در مورد رشته الکترونیک اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون می شم راهنمایی کنه.. تشکر I Have A Dream آسمان فرصت پرواز بلنديست. قصه اين است که چه اندازه کبوتر باشي...
28-02-2017, 08:46 PM
(26-02-2017, 12:27 AM)*Sky* نوشته: سلام دوستان این همه دروسی هست که باید در رشته ارشد الکترونیک و سیستم در دانشگاه Aachen المان بگذرونید: ظاهراً بیشتر دوره ها به حالت تئوریک باشه Courses include:
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|