21-08-2015, 08:24 AM
(29-07-2015, 10:11 AM)Rrrr نوشته: پست شما کمی منو امیدوار کرد چون تا الان فکر میکردم تقریبا غیر ممکنه با شرایط معمولی بشه فاند برای مستر گرفت. من لیسانس عمران فردوسی با معدل پایین دارم (14 و اندی ) فوق معماری آزاد از بیرجند معدلم 18.5 ، یک ساله دارم تو دانشگاه غیر انتفاعی کاربرد نرم افزار تدریس میکنم به مکس کاملا مسلطم و راینو و رویت هم بلدم ،چند سال سابقه کار طراحی تو یه شرکت پیمانکاری و هفت ماه تو یه شرکت مشاور خوب بودم اخیرا که برای تافل خوندن مجبور شدم بیام بیرون ، سطح زبانم خوبه دو ماه دیگه تافل و جی آر ای میدم الان نمیدونم چند میشم ولی به 100 امیدوارم . پرتفیلیو خیلی خوب دارم چون خیلی کار کردم و میخوام واسه MARCH 3. اقدام کنم ، دو تا مقاله کنفرانسی داخلی بین المللی دارم و یه ژورنالم دارم سابمیت میکنم ، با این اوضاع فکر میکنین امیدی به پارشال فاند باشه ؟ دوستای عمرانیم همه فول فاند شدن و منو تقریبا از تغیر رشته پشیمون کردن ولی چاره ای نیست دیگه ، و اینکه من اصلا نمیدونم دانشگاه هارو چطور انتخاب کنم؟ لازمه بالای 100 هم انتخاب کنم؟ من الان دارم بررسی میکنم زیر 100 هارو ولی اصلا نمیدونم بین اینهمه دانشگاه چطور باید چند تارو انتخاب کنم که به فاند امید بیشتتری باشه ، باتوجه به اینکه نتایج پذیرش کلا تو معماری اطلاعات کمی داره
یه مساله دیگه هم هست من یه اشتباهی کردم پایان نامم رو با اینکه امکانشش بود پایدار کار کنم نکرد ، اما اون مشاوری که کار میکردم زمینه کارش پایدار بود ، این موضوع که برای فاند گرفتن بهتره به این مباحث نزدیک شیم چقدر اهمیت داره ؟ شما خودتون در زمینه پایدار پذیرش دارین که تونستین فاند بگیرین؟
اول از همه بابت تاخیر جوابتون عذرخواهی می کنم. اینجا درسا به قدری فشردست که اصلا وفت خیلی چیزارو نمی کنم. در رابطه با امید باید خدمتتون عرض کنم امید همیشه هست باید فقط فاکتور شانس و تواناییهای خودتون رو در نظر بگیرین. معمولا از اونجایی که قبول شدن از دانشگاه برای آمریکا تازه اول راه و سد اصلی سفارت هستش که باید بتونین قانعشون کنین دوستان پیشنهاد دانشگاه رنک بالای ۱۰۰ رو نمی کنن. برا همین سعی کنین از این رنج پایین نرین (یعنی به سمت ۱ انتخاب کنین). در مورد پایان نامتون باید بگم که بسته به این داره که استادی که واسه دانشگاه آمریکا مد نظر دارین فیلد کاریش چیه. یعنی هرچه فیلدش به شما نزدیکتر باشه شانس قبولی و مخصوصا فاند زیاده.
توصیه نهاییم اینه که فیلدی رو دنبال کنین که واقعا بهش علاقه دارین. چون این شمایین که قراره یک عمر تو این فیلد کار کنین!