15-04-2018, 10:29 AM
(25-01-2018, 02:22 PM)Sina_ahmari نوشته: سلام.دوستان نامزد بنده قصد گرفتن ویزای شنگن بهمراه پدرشون رو دارن.سنشون 26 هست.اسناد ملکی خوب و گردش مالی خوبی دارن پدرشون.پروانه کسب پارچه فروشی و مغازه برای پدرشون هست.احتمال ریجکتی چقدره؟نامزدم دانشجو هستن خودشون و پدرشون ویزایی ندارن ولی سند مالکیت و گردش حساب خوبی دارن(پدرشون)بیمه هم دارن.ممنون میشم راهنمایی کنین.و ممنونتر میشم بفرمایید کدوم کشور راحتر هستش برای این شرایط..و چه مدارک دیگه ای میتونه کمک کنه؟برای 1هفته توریستی میخوان برن.مادرشون هم اقدام کنن بهتره یا نه؟ ممنون از راهنماییتون.
سلام
اگر مادر ایشان اقدام نکنند بهتر است. ضمنا اگر نامزدی شما رسمی است این مدرک را نیز ترجمه کنید و به سفارت ارائه دهید (مدرکی است مبنی بر Social Tie یا وابستگی اجتماعی).
از کشورهای پرتردد اقدام کنید اگر با استفاده از تور یک آژانس معتبر اقدام کنید نیز ایده خوبی خواهد بود.
و احتمال دریافت ویزای هر دو این افراد بالا است.
(15-04-2018, 03:01 AM)كامي محمدي نوشته: سلام.من و همسرم قصد داريم براي ماه عسل به فرانسه و هلند سفر كنيم.من يك سفر به تركيه،دو سفر به گرجستان،يه سفر به إمارات و يه سفر به چين داشتم و همسرم يك سفر به گرجستان و يك سفر به دوبي تو پاسپورتش مهر خورده.خودم معاون مالي يه شركت كوچيك بخش خصوصي با يه حقوق متعادل و گردش حساب و مانده حساب خوب و همينطور سهامدار يه شركت تازه تأسيس و مدير عاملش هستم.سند ملك ندارم.همسرم هم دانشجو هستن.خودم ٣٢ و همسرم ٢٢سالشه.ميتونم براي همسرم هم گردش حساب و مانده حساب خوب إيجاد كنم .ميخواستم بدونم چقدر براي ويزاي توريستي فرانسه شانس داريم؟
سلام
احتمال دریافت ویزا برای شما و ایشان وجود دارد فقط مدارکی از شرکتی که کار میکنید و سهام دار هستید ارائه دهید تا وابستگی اجتماعی شما را نشان بدهد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید