26-04-2014, 04:38 PM
(25-04-2014, 07:09 PM)'Sadeghnejad' نوشته:سلام
ممنون از جوابتون اما یک مقدار دیر شده و من هزینه رو پرداخت کردم و ودیعه خروج از کشور گذاشتم و کلی دوندگی کردم تا بلاخره مجوز خروج از کشور گرفتم و حالا برای تعویض پاسپورت اقدام کردم که تا 3 روز آینده پاسپورت جدیدم رو در دست دارم و دیگه چاره ای جز اقدام برای ویزا ندارم چون پوله شهریه ام رو پس نمیدن(دانشگاه هلند)!
با توجه به مهر رد ویزا سفارت انگلیس در پاسپورت قبلی(سال88) و اینکه تا به حال از کشور خارج نشدم چه مدارکی رو باید ارائه بدم تا شانس گرفتن ویزا رو افزایش بدم ؟
مدارکی که آماده کردم و ارائه خواهم داد :
1- کارت دانشجویی معتبر بین المللی
2-کارت دانشجویی داخل
3- نامه به زبان انگلیسی از دانشگاه به سفارت که در آن تاکید میشه که سفر من جهت دوره ی علمی بوده و برای کار پایان نامه کارشناسی ارشد میباشد و پس از دو هفته حضور در دوره، برای تکمیل پایان نامه و ارایه ی آن به کشور بازخواهد گشت !(هنوز این نامه تنظیم نشده شما هم اگه مطلبی به نظرتون میرسه که در این نامه قید بشه حتما راهنمایی بفرمایید).
4-دعوت نامه از دانشگاه و تایید ثبت نام در دوره و رزرو محل اسکان
5-گردش حساب مالی 2 ماهه( به نظر شما حداقل چقدر باید باشد ؟!)
6-بلیط رفت و برگشت هواپیما(بازه ی زمانی 2 هفته)
دیگه چه چیزی به نظرتون میرسه ؟ سند ملکی ندارم اما اگه خیلی ضروری باشه میتونم سند ملک مادر به نامم زده بشه و به سفارت ببرم
14 تیر باید هلند باشم
شما بلیط رو هم خریدید؟!!
والا هیچ چیز دیگه ای به نظرِ من نمیرسه که بخاید ارائه بدید.... اگه کارمندِ رسمیِ جایی هستید میتونید فیش حقوقیتون رو هم بدید ترجمه و ارائه بدید...
گردشِ مالیتون هم بالای دو سه میلیون باشه برای دو هفته کافی هست اما خب هر چی بیشتر باشه بهتر....
سعی کنید یه دلیلِ مکتوب بهشون بدید که نیاز دارید برگردید ایران بعد از دو هفته... (مثلِ همون فیش حقوقی) سند ملکی نمیخاد...
امیدوارم که بهتون ویزا بدن به موقع و مشکلی پیش نیاد... به هر حال همینجا اطلاع رسانی کنید...
موفق باشید
والا هیچ چیز دیگه ای به نظرِ من نمیرسه که بخاید ارائه بدید.... اگه کارمندِ رسمیِ جایی هستید میتونید فیش حقوقیتون رو هم بدید ترجمه و ارائه بدید...
گردشِ مالیتون هم بالای دو سه میلیون باشه برای دو هفته کافی هست اما خب هر چی بیشتر باشه بهتر....
سعی کنید یه دلیلِ مکتوب بهشون بدید که نیاز دارید برگردید ایران بعد از دو هفته... (مثلِ همون فیش حقوقی) سند ملکی نمیخاد...
امیدوارم که بهتون ویزا بدن به موقع و مشکلی پیش نیاد... به هر حال همینجا اطلاع رسانی کنید...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز