27-12-2016, 01:52 AM
سلام
دوستان روی فرم شنگن من خودم عکس رو بچسبونم تحویل بدم یا نزنم ؟
ممنون
دوستان روی فرم شنگن من خودم عکس رو بچسبونم تحویل بدم یا نزنم ؟
ممنون
ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد
|
27-12-2016, 03:46 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2016, 03:47 AM توسط remy.cristiana.)
سلام و ممنون از اینکه به این خوبی جواب سوالات رو دادید.من همه ی سوالا و جوابارو از اول تا آخر خوندم و خیلی استفاده کردم فقط الان چنتا مشکل مونده اگه لطف کنید جواب بدید:
1- خواهر خانومم برای خانومم و بچه ی 3 ساله مون دعوت نامه فرستاده از سوئد، چون اولین ویزاست گفتم فقط برای اونا بفرستن که احتمال قبولی بیشتر باشه ولی بعضیا میگن چون بچه ی کوچیک همراهش هست احتمال رد شدن زیاده این درسته؟ 2-کل فرم ها هم شینگن هم اطلاعات خانواده باید هم برای خانومم پر بشه هم پسرم؟ یا پسرم لازم نیست؟ 3- پسرم که 3 سالشه و مصاحبه نمیشه، لازمه روز مصاحبه ببریمش سفارت یا نه؟ 4-اسناد مالکیت حتما باید سند رسمی باشه یا قولنامه ی بنگاهی هم قبوله؟ 5-این مدارک فقط لازمه ترجمه بشن یا اینکه بعد از ترجمه مهر برابر اصل از دادگستری هم لازم دارن؟ ببخشید اگه سوالام زیاد شدن جواب اینا تو سوالای قبل نبود.ممنونم
29-12-2016, 01:05 AM
همانطور که دوست عزیز automative هم گفتند، اصلا خوب نیست که از دو سفارت وقت بگیرید، در حقیقت اگر این کار را بکنید و در دو سفارت اپلای کنید خیالتان راحت باشد که هر دو ریجکت میشود.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
31-12-2016, 06:56 AM
(31-12-2016, 03:55 AM)remy.cristiana نوشته: دوستان ممنون میشم سوالابی که پرسیدم رو جواب بدید چند روزه منتظرم 1- قطعا اگر پسرتون رو نبرید شانس ویزاتون خیلی خیلی میره بالا... چون طبیعتا برای پسرتون هم که شده بر می گردید و این خودش یه social tie خیلی قوی هست... خانوادگی اقدام کنید شانستون به مراتب کمتر خواهد بود... 2- در فرم های اطلاعات خانواده باید همه اعضای خانواده رو اعلان کنید ولی در فرم شنگن صرفا اونهایی که قصد ویزا گرفتن و سفر دارند... 3- اگر قرار هست در سفر با خودتون ببریدش بهتر هست روز مصاحبه هم همراهتون باشه... 4- سند رسمی همیشه اصالت بالاتری داره و مدرک قانع کننده تری هست... اگر حق انتخاب دارید اولویت با سند هست... این که officer به قولنامه گیر بده یا ازتون بپذیره دیگه نظر خودش هست... 5- در سایت سفارت اسمی از تاییدات برده نشده... سابقا هم ترجمه روی سربرگ مورد قبول بود... بعید می دونم الان شرایط تغییر کرده باشه...
01-01-2017, 02:52 AM
(27-12-2016, 03:46 AM)remy.cristiana نوشته: سلام و ممنون از اینکه به این خوبی جواب سوالات رو دادید.من همه ی سوالا و جوابارو از اول تا آخر خوندم و خیلی استفاده کردم فقط الان چنتا مشکل مونده اگه لطف کنید جواب بدید: در خصوص مورد 4، کدام فرم مد نظرتان است؟ در فرم استاندار ویزای شنگن که اعضای خانواده در EU را مینویسید (قسمت 34 مثلا) برخی سفارتها فرمهای دیگری هم علاوه بر آن دارند که باید همه اعضای خانواده را بنویسید، ولو این که نیازی به ویزا ندارند.
02-01-2017, 03:25 AM
ُسلام
خواستم بدونم برای ویزا دادن نظر آفیسر مهم هست یا کلا جای دیگه بررسی میشه ؟! یعنی روز مصاحبه وقتی مدارک رو میدی آفیسر تصمیم رو گرفته ؟ ممنون
02-01-2017, 05:12 AM
(02-01-2017, 03:25 AM)shahramcat نوشته: ُسلام نظر آفیسر بسیار مهم و تعیین کننده است. بخشی از تصمیم نهایی توسط آفیسر انجام میشود، بخشی توسط سفارت و بخشی هم توسط سیاستها و قوانین کل شنگن. اگر آفیسر نکته منفی قابل توجهی ببیند میتواند همانجا تصمیم بگیرد.
05-01-2017, 12:59 PM
سلام
خسته نباشید یه سوال درمورد ادرس داشتم. آدرس رو که میخوایم بنویسیم باید به ترتیب استان،شهر،خیابان یا بلوار،کوچه،پلاک باشد یا پلاک،کوچه،خیابان یا بلوار،شهر،استان ممنون از شما
13-01-2017, 09:09 PM
درود بر شما
من میخواستم در یک مدرسه یک هفته ای در اتریش شرکت کنم در فرم درخواست ویزای مدت سفر رو چند روز بزنم؟ به اندازه ی هفت روز برای محل اقامت ساپورت میشم از طرفی هم امکانی کنسلی پرواز یا مشکلاتی از این دست هم هست. |
|