16-09-2015, 11:25 PM
(16-09-2015, 09:36 PM)peyman007 نوشته: سلام دوستان
اگه در فاصله ی اعلام پذیرش تا آمدن I-20 کسی ازدواج کنه، می تونه همون موقع درخواست صدور I-20 برای همسرش بده و هم زمان با هم اقدام کنند برای ویزا های F-1 و F-2 و آیا اینجوری امیدی به گرفتن ویزا هست یا خیر
ممنون می شم پاسخ بدید
بله شما همین الانم میتونین به دانشگاه بگین این مساله رو. یه i-20هم برای همسرتون میفرستن. فکر می کنم ترجمه سند ازدواج رو بخوان بعضی دانشگاه ها هم فقط اسکن پاسپورت همسر رو میخوان. بپرسین بهتون میگن. (ب همون فردی که گفتن اگه سوال داشتین ایمیل بزنین بگین یه منشی ای کسی باید باشه)
برای ویزا هم مشکلی ایجاد نمیکنه یعنی این نقطه منفی خاصی نیست. نهایتا عکس های مراسمم داشته باشین و چند تا عکس با لباس عادی که مثلا بگین عکس دوران نامزدیه!! فاصله عقد تا سفارت ما دو ماه بود کلی عکس همراه بردیم ولی اصلا نپرسیدن (ما رفتیم آنکارا)
عکسم نبرین طوری نیست. از من پرسید کجا درس خوندی بعد که گفتم گفت پس تو دانشگاه آشنا شدید! خلاصه شاید بپرسه چجور آشنا شدید یه جواب خوب و کامل آماده کنین. در کل در ویزاهای دانشجویی رو ازدواج حساسیت خیلی کمه. و از f2 سوالات خیلی کمی پرسیده میشه مخصوصا f2خانم
پس شما به دانشگاه بگین که اگه سند ازدواج نمیخوان زودتر صدور i-20همسر رو انجام بدن تا هر دو با هم به دستتون برسه معطل نشین. اگر هم میخوان که دیگه هروقت عقد کنید ترجمه سند رو میفرستین.