20-06-2015, 09:29 PM
(20-06-2015, 05:02 PM)'amin777888' نوشته: سلام خوب هستین.من ایرانم.مهندسی کامپیوتر دارم.و بدنبال کار در آلمانم.آژانس مهاجرت ملکپور بمن گفته برام ویزای شیش ماهه کار تو آلمان رو میگیره.و۳۵۰۰یورو میگره تا برام کار پیدا کنه و ۳۵۰۰یورو دیگه میگیره بعد از سرکار رفتن در اونحا.من لیسانس کامپیوتر دارم و میخاستم لطف کنین منو راهنمایی کنین که آیا بیام اونجا میتونم کار گیر بیارم ؟پیشاپیش مرسی.البته من بدنبال ماندگاری در آلمانم و حتا بایه کار سفید ماهانه ۸۰۰یورو هم قانعم بشرط اینکه اونجا که سرکار میرم حاظر باشن قرارداد ببندن تا بتونم همسرمو بیارم و ماندگار بشم.من پنج سال کافی نت داشتم و به کارای کاپیوتری مسلطم.البته خیلی حرفه ای در حد برنامه نویس نیستم
در زمینه هزینه براورد شده اطلاعی ندارم!!! کار هم ریخته نیست که بیایید و براحتی پیدا کنی. تسلط کامل به زبان المانی و دانش کافی از رشته خودت میتونه کمکت کنه. به نظرم با تحقیق برو جلو.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public