22-04-2016, 08:50 PM
(22-04-2016, 05:34 PM)soft نوشته: خیلی خیلی ممنون دوست عزیز از پاسختون.
من متوجه منظورتون از برگه رو برای ویزا متوجه نمیشم چون من اینجور که خوندم دانشگاه ها در صورت پذیرش نامه میدن برای کارهای سفارت و برای سفارت در صورت تحصیل با هزینه شخصی فکر میکنم مثل همه جاها گردش حساب و از اینجور چیزا بخوان.اون موردی که شما میگید رو دانشگاه میخواهد اینجور که من فهمیدم.یعنی یه حالته زنجیر وار داره.دانشگاه تا زمانی که استادی پیدا نکنی و نظرش رو جلب نکنی پذیرش نمیده و از اون طرف سفارت هم تا زمانی که پذیرش نداشته باشی ویزا نمیده.غیر از اینه؟
در مورد دوم هم فکر کنم من منظورم رو بد رسوندم.ببینید مثلا در مورد همین توکیو تک یه چیزی دارن به اسم Research Student که یه جورایی آمادگی ورود به دوره های ارشد و دکترا هست.اینجا رو ببینید.
یعنی اینقدر پذیرش گرفتن از این دانشگاه ها سخته.پس چه جوریه که برای یه سری کشورهای تراز اول زمانی که آدم بخواهد با هزینه شخصی تحصیل کنه به راحتی پذیرش میدن؟؟پس اصلا امیدی نداشته باشم؟؟
باز هم تشکر فراوان
دوست عزیز بنده هم دارم صحت حرفهای شما رو تایید میکنم، شما باید استادی پیدا کنید تا استاد برای شما و کمیته پذیرش برگه ای تنظیم کنه که شما رو ادوایز میکنه.
در خصوص قسمت بعدی در بالا اشاره کردم بیشتر به افرادی که دوره دکتری در حال گذراندن هستن تعلق پیدا میکنه این مورد مربوط به کسایی هست که برای دوره های 6 ماهه یا یکسال بعنوان دوره تحقیقاتی از دانشگاهی بعنوان محقق دوره میگذروند ارائه میشه در مطلب زیر به صراحت اومده: The research period is one year for students enrolling in April and for six months for those enrolling in October. Term extension applications are accepted in February. Research Students are not automatically guaranteed admission into a Tokyo Tech Graduate School. Individuals wishing to advance to a graduate school should check with the Admissions Division to ensure they meet the advancement qualifications, prior to taking the entrance examination.
ما در اینجا بر حسب تجربه و اینکه موارد نزدیک را مشاهده کردیم به شما و سایر دوستان پیشنهاداتی را به درستی ارائه میکنیم بنابراین این تصمیم برعهده شماست که اقدام کنید یا خیر. متاسفانه این رزومه برای این دانشگاه مناسب و همخوانی نداره. بهتره برای دانشگاههای با رنک متوسط و خوب اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public