12-10-2011, 09:15 AM
من هیچ وقت از دبی ویزا نگرفتم، ولی در کنسولگریهای دیگه موقع تحویل دادن پاسپورت برای زدن ویزا امکان صحبت کردن با آفیسرها نیست. اگر این مساله در مورد دبی هم درست باشه، احتمالا حضور شما فایدهی چندانی نخواهد داشت.
وقتی کلیرنس میاد شما تا ۱۲۰ روز فرصت دارید که پاسپورت رو تحویل بدید تا ویزا رو بزنند.
وقتی کلیرنس میاد شما تا ۱۲۰ روز فرصت دارید که پاسپورت رو تحویل بدید تا ویزا رو بزنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.