17-12-2012, 11:43 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 17-12-2012, 01:03 PM توسط maryam4312.)
درود
َW = 4
V = 151
Q = 154
رایتینگ موضوعها رو نگاه انداخته بودم که ناآشنا نباشه سر جلسه اما نمونه ای ننوشته بودم و نمونه هایی که خوندم همون نمونه های کتاب افیشیال گاید بود.رایتینگ منهتن هم خونده بودم.
وربال : کلا زبان خوندن من از اواخر پاییز سال پیش بود ، اونموقع 504 هم برام کلی لغت جدید داشت که نمیدونستم! (تو این فاصله یکسال سابجکت و تافلم دادم)
بارونز، کاپلان،منهتن رو یک دور خونده بودم - لغات 3500 (که خیلیاش فراموشم شده بود این اواخر)
کوانت : بارونز و افیشیال گاید
مخصوصا کوانت رو خراب کردم .خودمم میدونستم خوب نمیشه
کوانت سخت تره شده باید بیشتر خوند بیشتر هم تمرین داشت
وبنظر من اگه بشه هردو ازمون مهروابان رو داد خیلی ی ی بهتره. البته به شرطی که هردو جدی گرفته بشن
َW = 4
V = 151
Q = 154
رایتینگ موضوعها رو نگاه انداخته بودم که ناآشنا نباشه سر جلسه اما نمونه ای ننوشته بودم و نمونه هایی که خوندم همون نمونه های کتاب افیشیال گاید بود.رایتینگ منهتن هم خونده بودم.
وربال : کلا زبان خوندن من از اواخر پاییز سال پیش بود ، اونموقع 504 هم برام کلی لغت جدید داشت که نمیدونستم! (تو این فاصله یکسال سابجکت و تافلم دادم)
بارونز، کاپلان،منهتن رو یک دور خونده بودم - لغات 3500 (که خیلیاش فراموشم شده بود این اواخر)
کوانت : بارونز و افیشیال گاید
مخصوصا کوانت رو خراب کردم .خودمم میدونستم خوب نمیشه
کوانت سخت تره شده باید بیشتر خوند بیشتر هم تمرین داشت
وبنظر من اگه بشه هردو ازمون مهروابان رو داد خیلی ی ی بهتره. البته به شرطی که هردو جدی گرفته بشن
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم