06-11-2013, 09:19 PM
با سلام می خواستم بدونم با داشتن مدرک کارشناسی ارشد معدل 19 داشتن 5 مقاله ISI و 7 مقاله داخلی و تافل با نمره 92 چقدر شانس گرفتن اسکالرشیپ از یه دانشگاه معتبر برای دکتری دارم. رشته تحصیلی من بیوتکنولوژی کشاورزی است
پذیرش از دانشگاه سیدنی استرالیا (University of Sydney)
|
06-11-2013, 09:19 PM
با سلام می خواستم بدونم با داشتن مدرک کارشناسی ارشد معدل 19 داشتن 5 مقاله ISI و 7 مقاله داخلی و تافل با نمره 92 چقدر شانس گرفتن اسکالرشیپ از یه دانشگاه معتبر برای دکتری دارم. رشته تحصیلی من بیوتکنولوژی کشاورزی است
06-11-2013, 09:22 PM
شانستون بالاست ولی خوب بهتره با اساتید اونجا مکاتبه کنید ببینید چجوریه وضعیت...چون به احتمال زیاد باید پروژه تعریف کنید همراه با استادی و بعد اپلای می کنید و برای بورس ها اقدام می کنید
(06-11-2013, 09:19 PM)'nadiya64' نوشته: با سلام می خواستم بدونم با داشتن مدرک کارشناسی ارشد معدل 19 داشتن 5 مقاله ISI و 7 مقاله داخلی و تافل با نمره 92 چقدر شانس گرفتن اسکالرشیپ از یه دانشگاه معتبر برای دکتری دارم. رشته تحصیلی من بیوتکنولوژی کشاورزی است
01-03-2014, 07:56 PM
سلام.
من ترم 4مهندسی صنایعم و درحال حاضر معدلم 16س.تو دانشگاه تبریزم وبه شدت نیاز دارم واسه ارشد برم دانشگاه سیدنی استرالیا.به راهنمایی نیاز دارم ولی نه اجمالی.ممنون میشم امیدوارم کنین! (01-03-2014, 07:56 PM)'saba 73' نوشته: سلام. سلام
دوست عزیز منظورتون از نه اجمالی چیه دقیقا؟ شما میتونید به راحتی با پیدا کردن تاپیک مورد نظر سوالتون رو اونجا مطرح کنید تا دوستان باتجربه نظر بدن. فک نکنم اگه اینجا به طور کلی بپرسین کسی مثلا ایمیل بده که بتونین همه سوالات رو بپرسین ازش. به اینجا و اینجا سر بزنید. بفرمایید این لینک هم مخصوص شما. البته دوستمون SHAHROUZ اطلاعات به نسبت زیادی داره در مورد استرالیا. بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
10-10-2014, 12:47 PM
سلام دوستان من به یه استاد تو سیدنی ایمیل زدم این اومده برام چی گفته[size=9pt]Thank you for your enquiry to the University of Sydney.[/size]The first step in applying to this research opportunity is to return to the RSC portal and upload your research proposal and credentials to this specific research opportunity by clicking the red "Contact Research Expert" button on the page. This will take you to an enquiry form where you are able to upload the necessary documents. Please note that this does not constitute a formal application for candidature, this is an enquiry. However you will need to provide your communication with the research expert who administers this opportunity as part of your application for candidature, so this is an important step.Please do not hesitate to contact us if you have any other enquiries.
10-10-2014, 01:28 PM
سلام شما باید به ادرس زیر مراجعه کنید
http://sydney.edu.au/research/opportunities و از این طریق دنبال پروژه مورد نظر خودتون بگردید وقتی پیدا کردید یه گزینه کانتکت داره تو ضفحه پروژه که شما باید توش اطلاعاتتون رو به همراه پروپوزال و سی وی و اینا اپلود کنید بعد اونا براتون یه اکانت میسازن تو سایت و ایمیلش میکنن و شما از اون طریق دیگه پیگیری می کنید (10-10-2014, 12:47 PM)'fatimab' نوشته: سلام دوستان من به یه استاد تو سیدنی ایمیل زدم این اومده برام چی گفته[size=9pt]Thank you for your enquiry to the University of Sydney.[/size]The first step in applying to this research opportunity is to return to the RSC portal and upload your research proposal and credentials to this specific research opportunity by clicking the red "Contact Research Expert" button on the page. This will take you to an enquiry form where you are able to upload the necessary documents. Please note that this does not constitute a formal application for candidature, this is an enquiry. However you will need to provide your communication with the research expert who administers this opportunity as part of your application for candidature, so this is an important step.Please do not hesitate to contact us if you have any other enquiries.
23-03-2015, 04:07 AM
سلام. من ۶ ماه پیش از طریقه یک استاد در دانشگاه سیدنی پروپوزال نوشتم و اواسط نوامبر برای بورسیه Phd اقدام کردم. معمولا بررسی کامل مدارک ۴ تا ۸ هفته میکشه اونطوری که من سوال کردم و به من جواب دادن. بیشتر از ۵ ماه از زمان اقدام من میگذره. ظاهراً مدارک من بررسی شده و دو یا سه ماه پیش رفته به مرحلهٔ Auto-Sanction. میتونم بپرسم کسی با این مرحله آشنایی داره و میدونه دقیقا چقدر طول میکشه؟ من ۵ ساله گذشته در کشور بلژیک بودم و اینکه به نظر شما من توسط دانشکده قبول شدم؟ چون اگه قبول نمیشدم، اپلیکیشن من به این مرحله نمیرفت. سپاس
30-03-2015, 11:44 AM
سلام من دانشجو سال سه کارشناسی صنعتی شیراز رشته ای تی هستم یا معدل 17 یه مقاله IsI هم دارم ایا شانسی دارم?
30-03-2015, 12:41 PM
(30-03-2015, 11:44 AM)'kyana' نوشته: سلام من دانشجو سال سه کارشناسی صنعتی شیراز رشته ای تی هستم یا معدل 17 یه مقاله IsI هم دارم ایا شانسی دارم? دوست عزیز اگر منظورتون اخذ پذیرش و بورسیه در مقطع کارشناسی ارشد هست. بورسیه ها در این مقطع به مراتب رقابتیتر از دوره PhD هست و باید شرایط خیلی ممتازی از خودتون نشون بدید که همیچین بورسیهای رو دریافت کنید. لازم به ذکر است که کمتر کسی از کشور ما برای دوره ارشد از دانشگاههای استرالیا بورس دریافت کرده. البته برای اطمینان میتونید با اساتید دانشگاه سیدنی ارتباط برقرار کنید.
در تکمیل مطالب عرض شود که گرفتن پذیرش و یا بورسیه در استرالیا دو مسأله متفاوت است. در مورد اولی نظر استاد راهنما بیقید شرط لازم است و بدون گرفتن تأیید از ایشان گرفتن پذیرش امکان پذیر نمیباشد، مگر اینکه خود دانشگاه ذکر کرده باشه که ارتباط با اساتید اهمیتی نداره. در مورد بورسیه اگر بورسیه داخلی باشه یعنی بورسی که دانشگاه فراهم میکنه خوب همچنان تأثیر استاد برای دریافت این نوع بورسیه بسیار زیاده و در مورد بورسیه های خارجی (منظور External)، بورسهاس دولتی موجوده که کمیتهای به ارزیابی پرونده ارسالی شما میپردازند. پیشنهاد من: اگر توانایی مالی دارید که دستکم هزینه زندگی در یک کشور خارجی رو بپردازید، پیشنهاد من اینه که برای کشورهایی مثل آلمان و فنلاند اقدام کنید. چنانچه اطلاع دارید کشور فنلاند در رشته شما بهترین دانشگاهها رو در اختیار داره و با تلاش میتونید مقطع ارشد موفقی رو پشت سر بگذارید و به ادامه تحصیل در این دانشگاه با بورسیه فکر کنید. پیشنهاد میشه از این انجمن بازدید کنید. .Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
10-04-2015, 12:17 AM
سلام من ارشد روانشناسی بالینی از دانشگاه آزاد هستم با معدل 18. چطوری می تونم برای دکترا بورسیه بگیرم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
|
|