09-12-2014, 09:11 PM
ممنون از جوابتون. یه سوال دیگه داشتم. با مدارک موقت تحصیلی ترجمه شده میشه برا اپلای و ویزا اقدام کرد؟؟
پذیرش از دانمارک در مقطع PhD
|
09-12-2014, 09:11 PM
ممنون از جوابتون. یه سوال دیگه داشتم. با مدارک موقت تحصیلی ترجمه شده میشه برا اپلای و ویزا اقدام کرد؟؟
با سلام خدمت دوستان
با این رزومه شانسم برای پذیرش از دانشگاه کپنهاگ یا آرهوس چقدره؟ کارشناسی کشاورزی (اصلاح نباتات) دانشگاه آزاد با معدل 15 و 50 (شاگرد اول) ارشد دانشگاه رازی با معدل 16 (با پایان نامه) آیلتس امتحان ندادم ولی 6.5 میگیرم 6 مقاله ISI: 2 تا ایمپکت نیم 2 تا ایمپکت یک 1 تا ایمپکت 1.2 و یکی هم ایمپکت 1.6 البته 3 تا کنفرانس داخلی هم دارم. نمیدونم به درد بخوره یا نه؟ یه سوال دیگه که داشتم اینه که تو همین تاپیک خوندم که حقوقی که به دانشجوی دکتری میدن بین ماهی 3000 تا 4000 دلاره!!! این پول برای زندگی یک نفر خیلی زیاد نیست؟؟؟؟؟ کسی از هزینه دقیق زندگی در دانمارکو خبر داره؟ مثلا با ماهی چقدر میتونی زندگیتو راحت بچرخونی؟ ممنون از راهنماییتون
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
13-12-2014, 05:46 PM
'aram_leg dateline='' نوشته: با سلام خدمت دوستان سلام دوست خوبم بنظر من با توجه به رزومه پژوهشی خوبی که داری اگر استاد پیدا کنی دانشگاه کپنهاک شانس خوبی داری فقط مطمین شید که رشته شما را دارد دانشگاه ارهوس رو معدل خیلی حساس هست ولی کپنهاک معدل کمتر حساس هست در ضمن باید یک پوزیشن دکتری پیدا کنید و برای ان طرح تحقیقاتی بنویسید که با پیدا کردن استاد بنظر من مشکلی نباید باشد [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
13-12-2014, 08:32 PM
(13-12-2014, 05:46 PM)saaaaam نوشته: با سلام Sam عزیز ممنون از راهنماییتون مطمنم که کپنهاگ رشتمو داره و تو رنک جهانیم دانشگاه خیلی خوبیه و از آرهوسم تو رشته من به مراتب قویتره. پس بنظرتون زیاد وقتمو رو آرهوس نذارم؟ و یه سوال دیگه که دارم بنظر شخص شما بهترین کشور برای زندگی تو اسکاندیناوی کدوم کشوره؟ من تو کدوم کشور دکترامو بخونم واسه آینده کاریم بهتره؟ فقط یه چیزو عرض کنم که داییم تو سوعد زندگی میکنه و رابطم باهاش خوبه و میشه روش حساب کرد. دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم.
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
14-12-2014, 12:23 AM
(13-12-2014, 08:32 PM)'aram_leg' نوشته: با سلام Sam عزیز سلام دوست عزیز
بنظر شخصی من و تجربه اپلای در هر دو دانشگاه دانشگاه کپنهاگ و دانشگاه دانمارک جنوبی بیشتر به رزومه پژوهشی وزن می دهند در حالی که دانشگاه ارهوس بیشتر معدل محور هست چون اپلای انلاین هست اگر پوزیشن پیدا کردی همه را اپلای کنید در مورد بخش دوم سوال شما چون خارج از موضوع تاپیک هست بصورت پ خ پاسخ می دهم [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
12-01-2015, 12:06 AM
سلام،
برای DTU یک فایل excel هست که باید نمرات رو طبق اون وارد کنی و بعد معادل دانمارکی رو بهت میده..... فایل رو ضمیمه کردم ولی یه مشکل دارم .... تعداد جاهای خالی واسه وارد کردن درس و نمرات خیلی کمه! مثلا تو لیسانس 143 واحد[img]images/smilies/huh.gif[/img] پاس کردم تو 8 ترم .... حالا این همه درس رو چطوری اینجا جا بدم؟ [img]images/smilies/undecided.gif[/img]یا تو ارشد 10 تا درس پاس کردم که به زور[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] جا میشن!!! ممنون اگه یه نگاهی به فایل بندازین...[img]images/smilies/heart.gif[/img] Do not predict the future, try to shape the future
02-02-2015, 09:55 PM
(12-01-2015, 12:06 AM)'nanock' نوشته: سلام، آقا یکی به این پست جواب بده .... تو فایل ضمیمه به نظرتون برای اینکه همه درسها جا بگیرن تو مقطع کارشناسی فقط معدل ها رو بذارم کافیه به نظرتون یعنی بجای کورس ها نمره معدل رو بذارم یا از ادمیشن آفیس بپرسم؟ خیلی خیلی ممنون grades_UKny(1).xls (اندازه 37.5 KB / تعداد دانلود: 7) Do not predict the future, try to shape the future
02-02-2015, 11:37 PM
(02-02-2015, 09:55 PM)nanock نوشته:با سلام .دوست من فایل اکسل هست و میتونین هر چه قدر که بخواین نمره وارد کنین . خودتون باید اکسل اضافه کنین . و دوم اینکه بنظرم باید همه ریز نمرات رو وارد کنین چون تنها معدل معنی نداره . با تشکر Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim doymadım sana
من براتون فایل رو طوری درست کردم که برای کارشناسی تا 65 تا درس و برای ارشد تا 12 تا درس رو بتونید وارد کنید. اگر بیشتر بودن بگین تا دوباره اصلاحش کنم. در واقع الان دو تا فایل شده یکی با عنوان Revided for BSC و دیگری Revised for MSC. تفاوتشون در اینه که تعداد درس ها متفاوت هست و همین طور در کادر مربوط به حداقل و حداکثر نمره برای کارشناسی به ترتیب 10 و 20 و برای ارشد به ترتیب 12 و 20 هست. همین طور من تیک مربوط به اینکه برای کارشناسی هست یا ارشد رو در فایل ها زدم و تنها کاری که نیازه بکنید اینه که واحد هر درس و نمره ای که در اون آوردین رو در ستون مربوطه بنویسید و بقیه به صورت خودکار محاسبه خواهند شد.
همین طور به جای Course 1 و Course 2 و غیره، اسم درس موردنظر رو بنویسید. با توجه به اینکه تا جایی که من اطلاع دارم همه دروس در ایران دارای نمره هستند، نیازی به پر کردن جدول Courses with passed or not passed نیست. این جدول برای دروسی هست که در اون نمره ای داده نمیشه بلکه یا شما درس رو می گذرونید یا می افتین. مثلا درس کارآموزی یا سمینار در مدرک های خارجی گاهی به این شکل هست و فقط اشاره میشه که اون رو گذروندین و نمره ای بهش داده نمیشه. (02-02-2015, 09:55 PM)'nanock' نوشته: ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
08-02-2015, 08:49 PM
سلام دوستان. بنده تازه در این تالار عضو شدم و از نظرات همه استفاده کردم. خواستم اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید شانس پذیرش من چقدر هست:
دانشگاه کارشناسی : دانشگاه غیر انتفاعی زنجان معدل کارشناسی : 17.69 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه صنعتی خواجه نصیر (سال 1388 فارغ التحصیل شدم) معدل کارشناسی ارشد : 17.23 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد : مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک تعداد مقالات : 4 مقاله کنفرانس بین المللی و Accept یک مقاله IEEE در چین (که البته ثبت نام نکردم)، یک مقاله در زمینه مدیریت دانش در صنعت نفت در مجله تخصصی مربوط به نفت (گستره انرژی)، 1 مقاله کنفرانس ملی. تعداد توصیه نامه: --- سابقه کار: حدود 2 سال به عنوان مدیر فناوری اطلاعات و یک سال کارشناس فناوری اطلاعات (شبکه و نرم افزار) در یک شرکت خصوصی و از 2.5 سال پیش تا کنون به عنوان کارمند شرکت ملی نفت سابقه تدریس دانشگاه پیام نور و دانشگاه ازاد هم دارم سابقه دریافت بورس : ---- تالیف و یا ترجمه کتاب : ----- نمره زبان انگلیسی: امتحان آیلتس یا تافل ندادم. (ولی در صورتی که امتحان بدم و حدود 6 یا 6.5 بگیرم هم لطفا راهنمایی کنید) یکی از دانشگاه های خوب در حوزه رشته خودم میخوام. با توجه به اینکه شناختی از دانشگاه های اونجا ندارم ممنون میشم تو این زمینه شما یا توجه به رزومه من کمکم کنید. زمینه مورد علاقه: در زمینه تجارت الکترونیک، فناوری اطلاعات، کسب و کار و مدیریت دانش میخوام بتونم به همراه خانواده اقامت بگیرم و رفت و امد به ایران داشته باشم. تشکر فراوان |
|