29-01-2016, 10:41 PM
(29-01-2016, 08:02 PM)parham1988 نوشته: سلام دوستان. برای من دو سوال مهمی پیش اومده لطفا راهنماییم کنیید:
ابتدا در مورد شرظ معدل, معدل من 14.79 (که به گمونم به سیستم آلمانی میشه 2.56 ) می خواستم بدونم یونی اسیست برای دانشگاه هایی که شرط معدل 2.5 دارند این معدل رو قبول می کنه (یعنی رند به 2.5 می کنه) یا فقط واسه 0.06 من رو ریجکت می کنه و اصلا مدارکم رو برای دانشگاه نمیفرسته ؟( آخه شنیدم خیلی سخت گیرن)
و اما سوال دوم اینکه , من می خوام واسه ارشد اپلای کنم اما چون نگران عدم تطابق واحدهای مرتبطم هستم می خوام مدارک و ریزنمرات ارشدی که تو ایران گرفتم رو هم بفرستم. حالا سوال اینه که یونی اسیست تنها ریزنمرات کارشناسیم رو بررسی می کنه یا ارشدم رو هم بررسی می کنه؟( آخه تو سایت دانشگاه گفته مثلا N تا ECTS ریاضی در کارشناسی باید گذرانده شده باشد)
ممنون
1- مورد اول رو دقیقاً براساس نیاز دانششگاه بررسی میکنند یعنی هر معدلی که دانشگاه مد نظر داره. جواب این سوال عملاً منفی است.
2- شما برای ارشد مجدد چرا میخوای مدرک ارشد ایران خودت را هم بفرستی؟ این نکته منفی برای رزومه شما محسوب میشه! عملاً همون ریز نمرات کارشناسی کفایت میکنه
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public