01-09-2014, 12:38 PM
(01-09-2014, 12:30 PM)'saaaaam' نوشته:والا امسال رشته های علوم انسانی دانشگاه واسا خیلی کم قبولی داشت من هم زده بودم ولی چند نفر قبولی که دیدم معدل بالای 16 داشتند. دانشگاه لاپرنتا با معدل کم هم قبول شدن ولی نباید فوق لیسانست را رو کنی چون در سایتشون هم گفته کسی که مستر داره نمی تونه اپلای کنه. دانشگاه تورکو نسبتا معدل محوره و فکر کنم مسترت را نشان ندی بهتره.
اولو خیلی دانشگاه خوبی هست اون تا حدی کمتر از تورکو معدل محور هست. بنظرم از همه راحت تر لاپرنتا پذیرش میده بعد تورکو و اولو مثل هم هستن ولی واسا امثال زیاد پذیرش نداد
من در این صورت با این مشکل مواجه میشم که مدرک لیسانس من در رشته مهندسی کشاورزیه و ارشد هم که مدیریت اجرایی یه تفاوتی بین این دو ایجاد میشه که غیر مرتبط هستن ! معدل لیسانس من 15.30 از دانشگاه دولتی اما کل کارهای پژوهشی من درحوزه بازاریابی و تجارت الکترونیک که شامل دو تا isi یکی isc و 5 تا بین المللی و 3 تا ملی(مقاله) با این اتفاسیر سام عزیز نظر شما چیه و من دقیقا چه کاری باید انجام بدم؟ یعنی حتی سوابق پژوهشی هم بیان نکنم چون مسلما یه مهندس کشاورزی نمیاد در حوزه بازاریابی این شکلی تحقیق کنه!