31-12-2016, 08:10 PM
(31-12-2016, 07:18 PM)Torkan نوشته: درود
دوست من البته اینکه ایمیل زدید و گفتن بررسی باید بشه چیز خاصی رو اثبات نمیکنه! با اینحال بله دانشگاه پلیمی با اینکه شناخته شده هست ولی بر خلاف اسم و رسمش خیلی حساسیت نداره روی پذیرش و فاند و تقریبا میشه گفت مینیمم رو داشته باشین و کمی زرنگ بجنبید پذیرش میده بهتون. فاند هم که فاندهیا استانی تقریبا به همه با جور کردن مدرک کم درامدی میدن! یکی از دوستان من که پدرش ساختمان ساز بود در شهرمون مدرک جور کرد که درامدش کمه و بورس استانی گرفت و رزومش هم که خوب نبود!!
بعضی دانشگاهها در بعضی کشورها چند سالی است این رویه رو پیش گرفتن حالا دلیلش شاید زیاد شدن دانشجوهای بین الملل است.
ممنون از شما دوست خوب. درسته دانشگاه اینو گفت ولی گفت باید مدارکتون بررسی بشه و صرفا همینجوری نمیشه از رو معدل نظر داد.
من خودم خیلی امید ندارم ولی امیدوارم با انگیزه نامه و رزومه نسباتا خوبی که براشون فرستادم بتونم پذیرش بگیرم و خوبی رشته مکانیک این بود که در دو محل هست و این شانس رو دو برابر میکنه در ضمن من برای first call اقدام کردم و 9 سال هم مرتبط با رشته تو شرکتی که پدرم مدیرش هست بودم و اینو تو انگیزه نامه بست دادم.
حالا چه پذیرش بگیرم از این دانشگاه یا نگیرم میخواستم بدونم از بچه هایی که اونجا میخونن در مورد درس هایی که باید قبل اومدن مسلط باشم بهم بگه عالی میشه. میخوام بدونم اصلا نیازی به مرور درس های لیسانس هست یا نه؟ بعضی از دوستان من میگن اونجا درسا با اینجا کلی فرق داره و به زیاد به دردت نخواهد خورد. ولی میخوام مطمئن بشم.