06-09-2014, 11:34 AM
(06-09-2014, 09:15 AM)'sspy' نوشته: نظام وظیفه برای مستر فقط یکبار معافیت تحصیلی صادر میکنه مشکل همینه ، رشته منم کامپیوتره یعنی امیدی به فنلاند نداشته باشم ؟ دیگه کدوم کشورها رو پیشنهاد می کنید که گرفتن بورس راحته ؟ در ضمن دایی من در سوئد زندگی میکنه ؛ یک دایی دیگه دارم که دکتری معماری تو ایتالیا میخونه ولی اطلاعات کلا نمیده کشورهای انگلیسی زبان رو بیشتر ترجیح میدم چون با زبانشون آشنایی دارم ، ولی هرجا بتونم میرم و ادامه میدم.دوستان کجا رو پیشنهاد می کنید که اقدام کنم ؟(بدون فاند غیر ممکنه ادامه تحصیل برام )
دوست خوبم
در فنلاند چون برای دکتری امکان تحصیل بدون شهریه وجود دارد رقابت بسیار بالایی برای گرفتن پذیرش وجود دارد بنابراین شما حتی اگه بتونی استادی پیدا کنی که شما را با هزینه خودت قبول کند و تشریف بیاری اینجا عالی هست.
در مورد سوید داستان دکتری رایگان متاسفانه وجود ندارد. پیشنهاد من این هست که شما کل پوزیشن های دکتری در اروپا را بررسی کنی چون اپلای انلاین و بی هزینه هست هر کجا استاد پیدا کردی و پوزیشن داشت اقدام کنی. بهر حال من معتقدم فنلاند برای رشته شما بهترین اپشن در کل اروپا هست
این لینک به شما کمک می کند موقعیتهای بورس در اروپا را پیدا کنی
در فنلاند چون برای دکتری امکان تحصیل بدون شهریه وجود دارد رقابت بسیار بالایی برای گرفتن پذیرش وجود دارد بنابراین شما حتی اگه بتونی استادی پیدا کنی که شما را با هزینه خودت قبول کند و تشریف بیاری اینجا عالی هست.
در مورد سوید داستان دکتری رایگان متاسفانه وجود ندارد. پیشنهاد من این هست که شما کل پوزیشن های دکتری در اروپا را بررسی کنی چون اپلای انلاین و بی هزینه هست هر کجا استاد پیدا کردی و پوزیشن داشت اقدام کنی. بهر حال من معتقدم فنلاند برای رشته شما بهترین اپشن در کل اروپا هست
این لینک به شما کمک می کند موقعیتهای بورس در اروپا را پیدا کنی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]