02-09-2013, 07:59 AM
(02-09-2013, 03:35 AM)'mr.h.gm' نوشته: سلام دوستان
فکر می کنم راهنمایی هایی که در این تاپیک شده زیاد به کار نمیاد.
من در بحث هایی که با بابک جان عزیز داشتم به این رسیدم که اگه می تونیم برای PhD مستقیم اقدام کنیم خیلی بهتره این کار رو بکنیم به جای ارشد؛ البته من منظورم فقط آمریکاست :
2 دلیل هم ایشون برام آوردن :
1- شانس گرفتن پذیرش و فاند برای دکترای مستقیم بیشتر از ارشد هست.
2- اصلا فوقش شما بعد از 2 سالی که از دوره PhD تون گذشت احساس می کنید که این کار بی فایده ست؛ می تونید انصراف بدید و مدرک ارشدتون رو بگیرید.و اگه به این نتیجه برسید که PhD بهتره که تو خود دوره هستید و می تونید تا آخر ادامه بدید.
اما از بابک جان و سایر دوستان مطلع خواهش می کنم بیشتر راهنمایی کنند راجع به فرآیند این نوع پذیرش.
از کجا بفهمیم که دانشگاه مورد نظر Direct PhD ارائه می کنه یا نه ؟
در آخر هم اینو بگم که کسی که می تونه با لیسانس تحصیلات عالی خودش رو شروع کنه به نظرم ارشد خوندن در ایران زیاد کار جالبی نیست؛ چون با اینکه با پایه ی نسبتا قوی تر شروع می کنید اما 2 سال عقب افتادید ...
دوست من ببینید بنده هر دو نوع پذیرش رو گرفته ام
اولا جمله اخرتون رو کاملا صحه میذارم اون از اون
شما به راحتی میتونید تو بخش requirement ببینید که پذیرش مستقیم داره و یا نه و هم چنین پرسش از graduate office و internationa office به راحتی همه چی رو میگن یا لینک میدن
اما اینی که بریم و بعد مدرک ارشد و بگیریم بله دوستان گفتن اما دقت کنید باید و باید از دانشگاه جویا بشید بعد...
این کار ممکنه خطرناک باشه:منظورم اینه حتما مطمین باشین دانشگاه قبول میکنه بعدش...خودتون میگین دانشگاه فاند میده واسه مستقیم دکترا خوب چرا؟چون میخواین چندین و چند سال اونجا تحقیقات کنین و واسه اون دانشگاه افتخار باشین واسه همین باید حتما قبلش بپرسین و مطمین باشین
من خودم همین کار رو میکنم
با احترام
اولا جمله اخرتون رو کاملا صحه میذارم اون از اون
شما به راحتی میتونید تو بخش requirement ببینید که پذیرش مستقیم داره و یا نه و هم چنین پرسش از graduate office و internationa office به راحتی همه چی رو میگن یا لینک میدن
اما اینی که بریم و بعد مدرک ارشد و بگیریم بله دوستان گفتن اما دقت کنید باید و باید از دانشگاه جویا بشید بعد...
این کار ممکنه خطرناک باشه:منظورم اینه حتما مطمین باشین دانشگاه قبول میکنه بعدش...خودتون میگین دانشگاه فاند میده واسه مستقیم دکترا خوب چرا؟چون میخواین چندین و چند سال اونجا تحقیقات کنین و واسه اون دانشگاه افتخار باشین واسه همین باید حتما قبلش بپرسین و مطمین باشین
من خودم همین کار رو میکنم
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.