(10-09-2013, 09:45 AM)'Charming' نوشته:دوست من پذیرش دکترای مستقیم بسیار با پذیرش دکترا فرق داره
دوست من اونا مطمین باشین از لیسانس انتظار مقاله ندارن ولی طرف که رفت فوق اونوقته که میگن قبل معدل فوق مقاله رول اصلی رو بازی میکنه پس مقاله اهمیت پیدا میکنه
شما تو لیسانس اگه تعداد مقالاتت غیر متعارف باشه متاسفانه یا خوشبختانه اونا این عامل رو منفی در نظر میگیرن که بدیهیه
دوستان زیادی رو دیدم تو این فروم یا سایر فروم ها که با جی ار ای 332 و تافل 118 و تعداد مقالات 16 تا که 10 تاش ای اس ای بود و رشته فنی و مهندسی و دو سال سابقه کار فقط به خاطر معدل 12.86 لیسانس از 6 تا دانشگاه ریجکت شد
البته واسه سال بعدش کمی رزومش رو قوی تر کرد و اپلای کرد ول این بار پذیرش گرفت ولی فاند نگرفت
با احترام
دوست عزیز متوجه شدم که دوستمون از لیسانس به دکترا میخوان برن و برای فول فاند (اول سوالشون رو بطور خصوصی پرسیده بودن از من، گفتم عمومی مطرح کنن همه نظر بدن)...مطمئن باشید سوالشون رو درست خوندم
برحال تجربه ای که من دارم اینه که مقاله و رزومه پژوهشی مهم هست (مسلما در کنار فاکتورهای دیگه)، همونطور که یکبار گفتم انتظار این نیست که رزومه پژوهشی مثل فوق باشه، ولی رزومه پژوهشی برای استادی که میخواد کسی رو بعنوان RA بگیره مهمه
بنده هرگز نگفتم با معدل 12 میتونید پذیرش فول فاند بگیرید
این حرفها رو بر اساس تجربه ای که در امریکا بدست آوردم دارم میگم (که البته دلیلی نداره موارد دیگه درست نباشه)، دوستانی دارم که پذیرش مستقیم و فول فاند دکترا گرفتن و مشغول تحصیل هستند
برحال تجربه ای که من دارم اینه که مقاله و رزومه پژوهشی مهم هست (مسلما در کنار فاکتورهای دیگه)، همونطور که یکبار گفتم انتظار این نیست که رزومه پژوهشی مثل فوق باشه، ولی رزومه پژوهشی برای استادی که میخواد کسی رو بعنوان RA بگیره مهمه
بنده هرگز نگفتم با معدل 12 میتونید پذیرش فول فاند بگیرید
این حرفها رو بر اساس تجربه ای که در امریکا بدست آوردم دارم میگم (که البته دلیلی نداره موارد دیگه درست نباشه)، دوستانی دارم که پذیرش مستقیم و فول فاند دکترا گرفتن و مشغول تحصیل هستند
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge