14-05-2014, 11:55 AM
(14-05-2014, 02:38 AM)'4sara' نوشته:مرسی.. ولی من تو رشته و دانشگاهای مورد نظرم دکتری مستقیم ندیدم... برا همین انگیزم برای ارشد بیشتر شده.. تا جایی که دیدم دانشگاه ایالتی جورجیا و همچنین دانشگاه میزوری مثلا برا ارشد فیزیک پزشکی هم انگار نوشتن فاند هست.. ولی حالا اگه کسی هم موفق به گرفتن فاند ارشد بشه این فاند بنظرتون کفاف زندگی رو میده؟
سلام
اگر فاند بهتون بدن اونزمان میشه نظر داد. برخی اساتید نصفه میدن. برخی کامل. برخی فاند ها TA از دانشگاه هست و همین TA خودش معمولا کفاف زندگی رو نمیده ولی من چندین دانشگاه دیدیم که TA اطراف 30K بوده که برای یکسال در یک ایالت که گرون نیست خوب بوده. شما از دانشجویان همون دانشگاه ها میتوندی امار این مسائل رو بگیرید. تا مشخص نشه چقدر بهتون تعلق گرفته پاسخ دادن به این سوال غیر ممکنه.
شادزی
اگر فاند بهتون بدن اونزمان میشه نظر داد. برخی اساتید نصفه میدن. برخی کامل. برخی فاند ها TA از دانشگاه هست و همین TA خودش معمولا کفاف زندگی رو نمیده ولی من چندین دانشگاه دیدیم که TA اطراف 30K بوده که برای یکسال در یک ایالت که گرون نیست خوب بوده. شما از دانشجویان همون دانشگاه ها میتوندی امار این مسائل رو بگیرید. تا مشخص نشه چقدر بهتون تعلق گرفته پاسخ دادن به این سوال غیر ممکنه.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull