11-11-2014, 05:56 PM
ببخشید اقای saaaaam
یعنی به گفته ی شما اگه کسی دکتری حقوق بگیره از امریکا و برگرده ایران مدرکش هیچ کارایی نداره؟؟؟
یعنی به گفته ی شما اگه کسی دکتری حقوق بگیره از امریکا و برگرده ایران مدرکش هیچ کارایی نداره؟؟؟
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری
|
11-11-2014, 05:56 PM
ببخشید اقای saaaaam
11-11-2014, 08:29 PM
(11-11-2014, 05:56 PM)'nimtaj_n' نوشته: ببخشید اقای saaaaam سلام
دوست عزیز منظور من این بود که لیسانس حقوق در ایران از نظر علمی با لیسانس حقوق در کشورهای دیگر تفاوت فاحشی دارد بخاطر همین بنظر من بسیار بعید هست بتوانید دکتری مستقیم بورس یا پذیرش بگیرد فکر نمی کنم کسی دکتری حقوق از دانشگاه های معتبر دنیا بگیرد و در حال حاضر بتواند در ایران کار بگیرد بجز سازمانهای خاص مثل وزارت خارجه در ایران شاید کار بردی نداشته باشد [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
12-11-2014, 07:55 PM
(12-11-2014, 04:56 PM)'nimtaj_n' نوشته: اقای saaaaam سلام دوست خوب
والا بنظر من شما ارشد شانس بورس شدن داری چرا برای ارشد اقدام نمی کنی اتحادیه اروپا بورس داره و حتی میتونی بیای فنلاند مستر رایگان بخونی ولی اگر هدفت خارج امدن هست اصلا توصیه نمی کنم مستر ایران بخونی [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
12-11-2014, 09:16 PM
اگه من مسترروفنلاند بخونم میتونم دکتری رو برم دانشگاه های تاپ امریکا؟
از یه طرفی هم اونیکه می خواد دکتری رو تو امریکا بخونه (تورشته حقوق) مگه نباید مستر رو هم تو اون دانشگاه بخونه؟ و مشکل دیگه این هست که بافرض اینکه من دکتری رو تو امریکا خوندم اگه خواستم برگردم مدرک من اینجا به درد می خوره؟
12-11-2014, 09:27 PM
(12-11-2014, 09:16 PM)'nimtaj_n' نوشته: اگه من مسترروفنلاند بخونم میتونم دکتری رو برم دانشگاه های تاپ امریکا؟ والا سوالاتت تقریبا خارج از تاپیک شد
بنظر من کیفیت تدریس و منابع علمی در اروپا کلا بسیار در رشته شما با ایران فرق داره و بنظر من حتی فنلاند رشته حقوق بخونی برای دکتری در امریکا شانس بیشتری خواهی داشت بنظر من کلا رشته حقوق ماهیتش جوری هست که اگر در ایرلن مقطع تحصیلات تکمیلی بخونی دیگه نمیشه برای دکتری به خارج از کشور فکر کرد چون سطح علمی خیلی فرق داره و این هم در نظر بگیر در ایران شما باید ازمون مثلا سر دفتری بدی تا کار بگیری و ... مدارک دانشگاه های خارجی برای زندگی در اینور اب بکار می اید و بر عکس [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b] (12-11-2014, 09:16 PM)'nimtaj_n' نوشته: اگه من مسترروفنلاند بخونم میتونم دکتری رو برم دانشگاه های تاپ امریکا؟ سلام، بهتره اینو از وزارت علوم چک کنید چون جزییاتش رو شاید کسی ندونه ولی در کل چیزی که معلومه و سام عزیز هم گفتن رشته حقوق بخاطر آموزه های اسلامی از بیخ و بن با اونور فرق داره و این فرق شاید حتی بین مثلا فرانسه و امریکا هم ملموس باشه. پس بهتره که خودتونم سایت دانشکده های حقوق رو بگردین و اطلاعاتی حاصل کنید که چه مدارکی می خوان برای ارشد و دکترا. در هر صورت چه اروپا برید چه آمریکا با هدفی که دارید به نظرم بهتره به ارشد ایران فکر نکنید(اگرچه حقوق خوانده های ایرانم خیلی خوب پول در میارن). این تاپیک برای دکترای مستقیم آمریکا هست نه ارشد و نه اروپا، پس بهتره در تاپیکهای دیگه بحث مقاطع و کشورهای دیگه رو پی بگیرید. نهایتا اضافه می کنم که در آمریکای شمالی این رشته مثل پزشکی کاملا شکل متفاوتی برگزار میشه و اونا دقیقا مدرسه حقوق دارند که این مدارس تحت نظر و تایید انجمن وکلای حقوقی آمریکا هستن. در این لینک هم می تونید به فهرستی از دانشکده های حقوق تایید شده دسترسی پیدا کنید و اتفاقا یک official guide هم گذاشتن که بد نیست نگاهی سرسری بندازید. بحثهای بیشتر رو بهتره در تاپیکهای مربوطه ادامه بدیم حالا چه در مورد شکل برگزاری این رشته در آمریکا و چه در مورد ارزشیابی مدارک خارجی در ایران. با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
09-12-2014, 01:36 PM
سلام من لیسانس رشته ژنتیک دارم می خواستم ازmikeبپرسم با توجه به رشته ی من که آزمایشگاهی هست مستقیم بهPhd بخونم یاmaster؟؟؟اگه اطلاعی در.مورد بهترین کشور برای خوندن این رشته دارین ممنون میشم بگین
21-12-2014, 11:44 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2014, 11:58 AM توسط hameddalijeh.)
سلام
بنده متولد سال 70 / فارغ التحصیل مقطع کارشناسی /دانشگاه صنعتی امیرکبیر / رشته مهندسی صنایع گرایش سیستم/ معدل 15.2 (در ضمن معدلم سیر نزولی دارد و معدل ترم های آخر پایین هست که میگن کانادا بدش میاد) /در حال حاضر از معافیت تحصیلی استفاده میکنم. (اگه زمان سربازی برسه الکی ارشد پیام نوری .. ثبت نام میکنم تا سرباز نشوم!)/ زبان : آزمون Toeflf &GRE شرکت نکرده ام فعلا./ ولی کتاب 504 و استنتیال تافل خوندم و اسپیکینگ تقریبا خوبی دارم /و ریاضیاتم هم خیلی خوب هست.چون ریاضی کنکورم 100 بود./ یعنی احساس میکنم اگر یک سال وقت بذارم میتونم تافل و جی آر ای نمره ی خیلی خوبی بیارم. دلیل معدل متوسط من هم بخاطر کار بود.اونم کار تدریس ریاضیات کنکوری،خصوصی و.. به دلیل مشکلات مالی مقاله ی پژوهشی و... ندارم. حدود 14 ماه هست بیزینس خودم را شروع کردم.بیزینس اینترنتی مشاوره و فروش دی وی دی های ریاضی تدریس خودم از طریق سایتی که خودم طراحی کردم. به این آدرس که در حال حاضر روزانه 500 بازدید دارد .تخصص من ترکیب مهندسی صنایع با دنیای تبلیغات و آموزش و بهبود بود. مهارت های بنده : تدریس ریاضیات به روش مفهومی و تکنیکی با سابقه 4 سال و درصد 100ریاضی کنکور مهارت توجیه و مخ زدن و به اصطلاح مهندسی اجتماعی بالا - مدیریت عملیات و فرآیند-بازاریابی و تبلیغات-بهینه سازی سایت برای گوگل- حل مسایل مختلف با ایده های جدید (یعنی خیلی زود ایده میدم).ایده های اقتصادی خیلی زیادی دارم در زمینه های زیادی. قدرت تحلیل و آنالیز رقیب-شکاک به همه چیز- علاقمند به : کار در ناسا- از فیلدهای مهندسی صنایع به کنترل پروژه،تفکر سیستمی،مدیریت عملیات،تحقیق در عملیات،برنامه ریزی حمل و نقل و داده کاوی علاقمند هستم. و در سایت خود دقیقا اکثر این ها را پیاده کردم مخصوصا : مدریت عملیات،داده کاوی،بازاریابی،ارتباط با مشتری،آموزش،مشاوره بصورت کاملا عملی در کار خود اجرا کردم و موفق هم بودم. میشه سایتو انگلیسی کرد نشونشون داد؟ از کنترل موجودی و تولید و تعمیرات نگهداری وکنترل کیفیت و... حالم بهم میخوره و راستش اینا معدلمو کشیدن پایین! ببخشید این همه چیز گفتم و سرتان را درد آوردم. تمامی صفحات و مطالب این تاپیک را نیز خوندم. حال درس خوندن تو ایران رو هم ندارم الان مگر اینکه خیلی مجبور بشم! اگر قرار باشه تو ایران ارشد بخونم فقط میتونم MBA شریف بخونم و میتونم قبول هم بشم امتحان کردم! با توجه به شرایط فعلی میتونم برای دکترای مستقیم با فاند رشته هایی مانند مدیریت عملیات و علایق دیگری که گفتم برای کشور آمریکا و دانشگاه های نسبتا خوبش داشته باشم؟ چون اگر هست لطفا بگید باید رو چه تافل و جی آر ای بایستی تلاش کنم چون میتونم به اهدافم برسم. میدونم هرچه بالاتر باشند بهتره،میخوام یخورده شما روحیه بدین بهم ![]() سوابق آموزشی و تدریس خیلی موفق و طولانی بنده به همراه یک نمره اسپیکینگ خوب در تافل میتونه TA فاند را بیاره برام.نه؟ حتی اگر دکترای مستقیم یک چیز پژوهشی به حساب بیاید. ممنون میشم توصیه ای دارید بگید چون احساس میکنم تمامی موارد را ذکر کردم. خیلی خیلی ممنون. اگر دوستی باشه که صنایع باشه کمکم کنه ممنون میشم. ویرایش توسط فرید به دلیل حذف لینک تجاری
24-12-2014, 01:15 PM
(21-12-2014, 11:44 AM)'hameddalijeh' نوشته: سلام سلام
در مورد GRE یا برای رشته شما GMAT نمره کامل گرفتن در قسمت ریاضی کار سختی نیست و درصد زیادی نمره بالا می گیرند در ریاضی. بهتر که امتحان جی ار ای ریاضی بدهید. چون که کارتون تدریس ریاضی احتمال زیاد بتونید نمره خیلی خوبی در این امتحان بگیرید که می تونه به شما مقداری در فرایند پذیرش در مهندسی صنایع کمک کنه. تو رشته های مدریتی فاند گرفتن سخت تر از رشته های مهندسی هست ولی SoPتاثیرش بیشتر واگه بتونید تمام فعالیت هایی که داشته اید به شکل مطلوبی بیان کنید شانس خودتون افزایش می دهید. |
|