(27-07-2015, 03:28 PM)TMNT1 نوشته: سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون
پس با این شرایط یعنی فقط دیپلم و پیش دانشگاهیم برای اثبات این هست من در دبیرستان تحصیل کردم و موارد اصلی در پذیرش من نمره زبان و امتحان ورودی است
به نظر شما احتمال پذیرش من با این شرایط در دانشگاه های بین چه رتبه ایی بالاتر هست ; برای مثال من دانشگاه های university of brescia و university of bari و university of messina رو در نظر دارم با رتبه جهانی بین 600 تا 700 آیا این ها درست هستن اقدام کنم یا دنبال دانشگاه های با رنکینگ بالاتر برم ( با فرض بر این که نمره زبان ایتالیایی و آلفا تست در حد خوب تا خیلی خوب باشه )
و یه سوال مهم : فرمی که من از طرف سفارت می دن و می گن علاقه مند تحصبل چه رشته ای در کدوم دانشگاه هستی ، فقط اجازه انتخاب یک رشته دارم یا می تونم چند تا انتخاب رشته در چند دانشگاه مختلف رو داشته باشم
و به جز سفارت شما جایی رو سراغ ندارید که کتاب آلفا تست پزشکی رو بشه خرید اگه اینترنتی باشه که خیلی بهتر می شه چون من تو شهرستان زندگی می کنم و سفارت فقط امکان خرید حضوری فکر کنم داره
ممنون می شم بازم راهنماییم کنید
شما اگر نمره مناسبی در ازمون ایتالیایی گرفتی چون مدارک و معدل دیپلمت خوبه به نظرم نیاز نیست به دانشگاههای دور و نااشنایی اقدام کنی برای رنک های بهتر و دانشگاههای معروفتر میتونی اقدام کنی.
خیر برای هرچند دانشگاه میتونی اما در اخر فقط باید یکی رو تایید کنی و اقدام کنی.
از موسسات ایتالیایی زبان که تدریس میکنن هم ممکنه نسخه برای فروش داشته باشن بهتره اونجام سر بزنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public