10-02-2012, 10:21 PM
اون دانشگاهی که به من گفته بود مدارکت اصلاً نرسیده و به شهر دیگه ای رفته، بعد از اینکه به DHL زنگ و ایمیل زدم و اونها گفتند که بسته به درستی به مقصد رسیده و مشکلی وجود نداره، به دانشگاه گفتم که مدارک به شما رسیده و ممکنه به دپارتمان داده باشید یا هر جای دیگه ای اشتباه رفته باشه. ردیابی آنلاین رو براشون فرستادم و گفتم از این فردی که تحویل گرفته بپرسید... خلاصه امروز ایمیل زدند که مدارکت تکمیل هست و فرستادیم دپارتمان.
این هم تجربه بشه برای دوستان که یه وقتایی بسته ممکنه به شهر مجاور نزدیک مقصد شما بره، و دلیلش هم اینه که خود اون شهر ممکنه نمایندگی DHL نداشته باشه. کارمند DHL که باهاش تلفنی حرف می زدم گفت وقتی طرف امضا می کنه که بسته رو تحویل گرفته، احتمال اینکه اشتباهی دلیور شده باشه تقریباً صفر هست. مگر اینکه از اول آدرس رو خود فرد اشتباه داده باشه، که اون یه بحث دیگه است.
این هم تجربه بشه برای دوستان که یه وقتایی بسته ممکنه به شهر مجاور نزدیک مقصد شما بره، و دلیلش هم اینه که خود اون شهر ممکنه نمایندگی DHL نداشته باشه. کارمند DHL که باهاش تلفنی حرف می زدم گفت وقتی طرف امضا می کنه که بسته رو تحویل گرفته، احتمال اینکه اشتباهی دلیور شده باشه تقریباً صفر هست. مگر اینکه از اول آدرس رو خود فرد اشتباه داده باشه، که اون یه بحث دیگه است.