12-03-2014, 10:46 AM
(11-03-2014, 09:45 PM)'spring64' نوشته: سلام.یه سوال داشتم واگر منطقی هست پیشنهاد هم میشه تلقی اش کرد.تو تاپیک های با شرایط من چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید، چه در اروپا و چه در آمریکا، دوستان وقت خیلی زیادی میزارن و به تک تک پست ها جواب میدن.اما متاسفانه عملا امکانش نیست که به فرض من اگر بخوام ببینم در اروپا یا آمریکا چقدر شانس دارم بیام و تک تک پست ها رو بخونم. پس مدام و مدام باید سوالی با احتمال زیاد تکراری پرسیده بشه و وقتی صرف بشه و مشکل اون یه نفر حل بشه و تمام. پیشنهاد میدم اگر عملی باشه این دو تا تاپیک هم به شکل دیتابیس طراحی شوند، با فیلد های مشخص از جمله معدل و نمره زبان و..فوقش یه قسمت هم برای ارائه ی توضیحات اضافی. و اگر قابلیت سرچ داشته باشه که عالی میشه و قدرت استفاده از این همه وقتی که دوستان پاسخگو میگذارند به مراتب بالاتر میره چون نمیشه این همه تعداد صفحات رو خوند و دید آیا با شرایط من مورد مشابهی بوده و اگه بوده چه مشاوره ای گرفته.البته من دارم پیشنهاد میدم و واقعا نمیدونم آیا عملی هست یا نه.چون گاهی ممکنه یه مشاوره ی خیلی خوب فقط جواب یک نفر رو بده و فوقش اینه که در نوار سمت چپ سایت تا زمانی که پست بالا هست چند نفری هم میبینند که عمدتا این افراد بچه های ثابت فروم هستند و با احتمال بیشتری جواب خودشونو در ارتباط با شانسشون میدونن ولی تازه کار ها اینطور نیستند.
پینوشت: و مثلا برای بخش معدل کارشناسی و کارشناسی ارشد یه فرم طراحی بشه که به فرض مشخص شده معدل 12،13،..18،19 و مثلا اگر کسی معدلش 15.52 هست معدل 15 رو تیک بزنه. اینطوری نظم هم داده میشه و بقیه ی خوانندگان هم میتونن با این روش شانسشونو از نظر به فرض معدلشون تخمین بزنند.چون واقعا برای اعشار معدل که نمیشه احتمال جداگانه ای داد (15 و 15.53 و ... از نظر احتمال پذیرش تو یه رنج هستند و این تفاوت ها لااقل در بحث احتمال پذیرش قابل اغماض هست به نظرم )
پی پینوشت: یکی از دوستان نظر متفاوتی راجع به عدم تشابه این رنج های معدل داشتند که تشکر میکنم ازشون،حق با ایشونه.این یه نکته ی جانبی بود حالا اصل پیشنهاد اگر منطقی باشه در مورد جزییات میشه دقیقتر برنامه ریزی کرد.
راستش رو بخواهید، عملا قسمت نتایج پذیرش کاربردش همین چیزی هست که شما گفتید. یعنی این که دوستان برند و با جستجو در بین افرادی که در رشته مشابه پذیرش گرفتهاند یک تخمینی از احتمال پذیرش خودشون بزنند. قسمت نتایج پذیرش خیلی مستدلتر از نظر من و سایر کاربران هم هست و بیشتر میشه بهش اعتماد کرد، اما همون طور که ahmadpashaei گرامی هم گفتند در خیلی از مواقع کاربران تازه وارد اون قدر با همه قسمتهای سایت آشنا نیستند و ترجیح میدند در اولین جای مرتبطی که پیدا میکنند سوالشون رو بپرسند و جوابی بگیرند.
این رو گفتم، اما در عین حال به نظرم پیشنهاد شما هم میتونه گاهی مفید واقع بشه. من در این مورد بیشتر فکر میکنم و اگر بتونم راهی پیدا کنم که این قسمت رو راحت بتونیم در دسترس کاربران قرار بدیم، شاید پیشنهاد شما رو هم پیاده سازی کنیم.
این رو گفتم، اما در عین حال به نظرم پیشنهاد شما هم میتونه گاهی مفید واقع بشه. من در این مورد بیشتر فکر میکنم و اگر بتونم راهی پیدا کنم که این قسمت رو راحت بتونیم در دسترس کاربران قرار بدیم، شاید پیشنهاد شما رو هم پیاده سازی کنیم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.