06-08-2014, 08:02 PM
'ahmadpashaei dateline='' نوشته:سلام
از اونجاییکه من در فروم سایتهای دیگه ای کاربر فعال،moderator و ... بودم یا بعضا هستم میدونم کنترل این موارد سخت هست. با همه اینا من کامل جوانب رو در نطر نگرفته بودم و دلیلش دقیقا به سطح افراد عضو اینجا برمی گرده، ولی میدونم افرادی هم حتی اینجا عضو شده و دردسر درست می کنند یا خواهند کرد. تجربه مشابه داشتم که مثلا طرف فعالیت علمی نمی کنه و فقط برای این بحثها عضو شده و مشکلاتی پدید آورده اما برای اینجا متصور نبودم. با توجه به تذکر شما و مرور تجارب گذشته و اینکه دیدم این بحثها واقعا بحث میشه و گرایش افراد رو برای دیدن و نظر دادن در اونها بیشتر می کنه(کشش ایجاد می کنه[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]) و همینطور مشکل کاربران (حالا من میگم) void! ممکنه انرژی و وقت افراد رو برای موضوعی بسیار دورتر از حیطه فعالیت سایت بگیره، من به شخصه پیشنهادم رو پس می گیرم.
با تشکر فراوان از بابک عزیز و سایر کاربران و دوستان
بنده هم با نظر این دوست خوب موافق هستم
درسته که مطالبی بیان شد که برخی فراتر از هدف فروم بودند ولی با توجه به اینکه جمع بندی و مطالب بسیار مفیدی ارایه شد بنظرم نیازی به ایجاد تاپیک جدید نیست و از همه دوستانی که در ان بخش با کمال ادب و احترام نظرات خود را بیان کردند سپاسگذارم
امیدوارم همه ما هم در امتحان زندگی و هم در امتحان پذیرش و بورسیه سر بلند بیرون بیاییم
ارادتمند همه شما دوستان
سام
درسته که مطالبی بیان شد که برخی فراتر از هدف فروم بودند ولی با توجه به اینکه جمع بندی و مطالب بسیار مفیدی ارایه شد بنظرم نیازی به ایجاد تاپیک جدید نیست و از همه دوستانی که در ان بخش با کمال ادب و احترام نظرات خود را بیان کردند سپاسگذارم
امیدوارم همه ما هم در امتحان زندگی و هم در امتحان پذیرش و بورسیه سر بلند بیرون بیاییم
ارادتمند همه شما دوستان
سام
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]