17-01-2016, 10:03 AM
(17-01-2016, 01:18 AM)olyaee.ehsan نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید.
من قصد دارم برای ارشد,مهندسی پزشکی یا برق (مهم اینه که در زمینه پردازش تصاویر و سیگنال کار کننند) ادامه بدم.
تا همین چند هفته پیش با توجه شرایطم قصدم این بود که برای دانشگاه های المان اقدام کنم.
ولی با توجه به اینکه چند روز پیش چند تا مقاله سابمیت کردیم می خواستم اگه ممکنه دانشگاه هایی که هنوز ددلاینشون نگذشته و احتمال کمک هزینه داشته باشم بهم معرفی کنید.
رزومه:
معدل:17.45
سابقه حدود 10 ماه کار در ازمایشگاه
و 3 مقاله که فعلا فقط سابمیت شده اند(2 تا isi و 1 مقاله isc)
17 بهمن هم امتحان تافلم خواهد بود.
ممنون
(17-01-2016, 09:45 AM)Matinking نوشته: سلام
به طور کلی در اروپا fund در مقطع master برای دانشجویان international تعریف نشده هست (مگر استثناهایی مثل SI در سوئد و بورس های استانی در ایتالیا و ... که گرفتنشون هم اما و اگرهای فراوان داره)
مقالات submitted کمک چنداتی به شما نخواهند کرد... به علاوه پذیرش master دراروپا centralized و براساس انتظارات norm ی هست که از فارق التحصیل bachelor وجود داره... بنابراین معدل و نمرات زبان در درجه اول اهمیت خواهند بود...
مهدسی پزشکی نه تنها در دانشگاه های زیادی در آلمان ارائه میشه بلکه این کشور یکی از قطب های این صنعت در دنیاست... بدون شک تحصیل ین رشته در آلمان plan بلند مدت خوبی هست...
منتها روی کمک هزینه نمی تونید حساب ویژه ای باز کنید...
امتیاز آلمان هزینه های نسبتا پایین زندگی هست...
براتون آرزوی موفقیت دارم
با سلام و تکر از دوست عزیز .
دوست من المان گزینه خوبیه و چند ناه مونده به ددلاین . حتما فنلاند رو از یاد نبرین که الان ددلاین شروع شده و تا فوریه هم ادامه داره . فنلاند بهترین بورس ها رو در رشته بزق و کامپیوتر رو داره .
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana