17-01-2015, 06:38 PM
(14-01-2015, 09:15 PM)'ujalan' نوشته: با سلام.
من دانشجوی فوق لیسانس عمران خاک و پی هستم.
لیسانس دانشگاه تبریز- مهندسی عمران(آب) معدل 14.66
فوق لیسانس دانشگاه تبریز- مهندسی عمران (خاک و پی) معدل 15.90
مقاله : 1 عدد کنفرانس ملی(پذیرش به صورت شفاهی)
1 عدد کنفرانس بین المللی
مقاله ISI هم حداقل 1 عدد تو یه ژورنال معتبر با ایمپکت بالا(در حال انجام است)
نمره تافل هم میشه گفت با چند ماه وقت گذاشتن برسم به حدود 80-85.
GRE ندارم و آشنا هم نیستم تا بگم حدودی چند میشه.
موضوع تز ارشدم یک موضوع بین رشته ای هست. هم زمین شناسی هم ژئومورفولوژی و هم عمران ژئوتکنیک و گاها متخصصین GIS در این زمینه کار کرده و مقاله دارن.
دوست داشتم ببینم برای یک دانشگاه خوب (رنکینگ زیر 500-600)تو هر جا که می خواد باشه، برای دکتری چقدر شانس دارم. اگر یک دانشگاه فوق العاده(رنک زیر -150-200) باشه در دوره ارشد هم میتونم دوباره تحصیل کنم.
گرفتن فاند بسیاربسیار مهم هست . و اساسا بر همه ی عوامل دیگه مقدم هست. (ترجیحا به غیر از آمریکا و کانادا، ترکیه در اولویت هست)
چون شما شانست برای سایر کشورهای اروپایی مناسب بود به این دلیل به این تاپیک منتقلش کردم. ببین در کل رزومه خوبی داری اما معدلت در هر دو مقطع پایینه. برای کشورهای اسپانیا و ایتالیا میتونی اقدام کنی. برای ترکیه باید حتماً ازمون GRE رو بدی و نمره کوانتش رو گزارش کنی. بالای 165. به نظرم برای اکثر دانشگاهای اروپا از جمله هلند و المان هم اقدام کن. البته اگر نمره زبان بالایی هم بگری شاید رزومه شما رو بیشتر تقویت کنه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public