12-04-2013, 12:19 PM
(11-04-2013, 11:28 AM)'rojindr' نوشته: با سلام
من تمامی کامنت ها رو مطالعه کردم ، اما همچنان برام جای سوال که چرا fellowship بهتر از TA وRA هست؟ مگر نه اینکه در صورت دریافت TA یا RA کل شهریه حذف و حقوقی هم ماهیانه به دانشجو پرداخت می شود؟ ولی fellowship فقط شهریه را حذف می کند؟
ممنون میشو برداشتم رو اگه نادذست هست، تصحیح بفرمایید.
متشکرم.
ضمن تایید نظر محمد عزیز، این رو هم لازمه اضافه کنم که fellowship لزوما فقط شهریه رو حذف نمیکنه و کاملا ممکنه که حقوق ماهیانه هم به شما داده بشه. این که آیا حقوقی وجود خواهد داشت یا خیر، به مقدار fellowship دریافتی بستگی داره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.