22-08-2015, 10:24 PM
(22-08-2015, 06:15 PM)Souroush نوشته: سلام
من کارشناسیم رو با معدل 13.9 و ارشدمو 17 در یکی از دانشگاههای معتبر شهرستان گذرانده ام. بقیه مسایل برای پذیرش رو هم تقریبا دارم ولی مشکلی که دارم اینه که معدل کارشناسیم کمه و نمیدونم برای گرفتن فاند رد میشه؟؟؟ یا اصلا برای دریافت فاند از دانشگاه های خوب امریکا در مقطع دکترا به مشکل بر میخورم ؟؟؟؟ پشنهادتون برای تامین هزینه های اونجا چیه برای من؟
در پروسه پذیرش کل پرونده شما رو نگاه می کنند ممکنه برخی دانشگاه تاپ با دیدن معدل از گردونه حذفتون کنند اما دانشگاه های متوسط این طور نیستند.
توجه کنید که با نمره زبان بالا مقاله توضیه نامه و حتی SOPخوب میتونید معدل رو جبران کنید و فاند هم بگیرید. در واقع بین شما و کسی ه معدلش ۱۵ یا ۱۶ هست تفاوت خاصی نیست و اگر شما در سایر موارد رزومه قوی تر از اون فرد باشید شما ر وانتخاب میکنند و فاند هم میدن.
پس مثل بقیه برای اپلای تلاش کنید و ناامید نباشید. اما اگر بقیه موارد رو ندارید یا مثلا ضعیفش رو دارید (ریکام ضعیف نمره زبان پایین) خب این باعث میشه کلا متقاضی ضعیفی بشید و اونوقت شانستون خیلی کمه. ضمنا شما میتونین رو نمره ارشدتون زوم کنید بیشتر که نمرش هم بهتره واضحا.
باز سوالی بود جزیی تر بپرسید بهتر میشه کمک کرد