30-10-2016, 09:59 PM
(30-10-2016, 02:30 PM)aminmoh نوشته: سلام و وقت بخیر.چند سؤال در مورد رزومه نوشتن داشتمبرای گرفتن فاند PHD)
1-در رزومه های خارجی چند موردی که دیدم معدل رو نمی نویسن. معدل ارشد من خوبه (17.85) اما لیسانسم بد (14.98) و دیپلم هم فک کنم خوب (19.17). با توجه به معدل بد لیسانس لازمه معدل نوشته بشه یا معدل دو مقطع دیگه میتونه جبران کننده باشه؟!یا درکل مقطع دکترا معدل ارشد مهمه!
2- دبیرستان که تحصیل کردم دبیرستان نمونه دولتی بودش (با آزمونی که در سراسر کشور برای این مدارس برگزار میشه پذیرفته شدم). چه عنوانی به این نوع دبیرستان ها میدن؟!
3- نیازی هست در رزومه بعد از عنوان پایان نامه هام در مقطع لیسانس و ارشد توضیحاتی در موردشون بدم؟!
4-من میخواستم یک نامه از شرکتی که تووش کار کردم بعنوان ریکام بگیرم.نمونه نامه ای وجود داره که بهم کمک کنه چه چیزهایی رو باید درنظر گرفت. مدیر شرکت گفته نامه رو تهیه کن و من بعد بررسی تاییدش میکنم.ممنون.
1- در این حدی که شما فکر می کنید هیچ چیز، چیز دیگه رو جبران نمی کنه... معدل ها رو در CV بیارید چون اگر استادی بدون دونستن این معدل بهتون روی خوش نشون بده، ممکنه بعدا بفهمه و بزن زیر حرفش... و این به ضرر شماست چون وقت و تمرکزتون رو گرفته و آخرش هم به نتیجه نرسیده...
2- اصلا اهمیتی نداره! حتی NODET بودن هم به اون معنا تفاوتی ایجاد نمی کنه... مهم عملکرد شما در دانشگاه بوده...
3- خیر...