04-01-2013, 01:38 AM
دوستان اشاره کردند داستان از چه قراره....
این قسمت می تونه عناونین متفاوتی داشته باشه ولی همانطور که بهنوش اشاره کرده این یکی از قسمت های مهم و جالب توجه برای اساتید می باشد چون اگر رشته ای باشه که در آزمایشگاه بخاهید کار کنید طبعا آشنایی با وسایلی به طور مثال میکروسکوپ الکترونی و تکنیک های دیگر امتیاز مثبتی برای شما محسوب می شود...اگر دقت هم کرده باشید بعضی مواقع در اگهی های موقعیت های شغلی و تحصیلی اشاره مستقیم هم شده که لازم هست یا امتیاز مثبت هست برای تقاضای آن پست...
این قسمت می تونه عناونین متفاوتی داشته باشه ولی همانطور که بهنوش اشاره کرده این یکی از قسمت های مهم و جالب توجه برای اساتید می باشد چون اگر رشته ای باشه که در آزمایشگاه بخاهید کار کنید طبعا آشنایی با وسایلی به طور مثال میکروسکوپ الکترونی و تکنیک های دیگر امتیاز مثبتی برای شما محسوب می شود...اگر دقت هم کرده باشید بعضی مواقع در اگهی های موقعیت های شغلی و تحصیلی اشاره مستقیم هم شده که لازم هست یا امتیاز مثبت هست برای تقاضای آن پست...
(04-01-2013, 12:39 AM)Hamidreza_ut نوشته: من دقیقا منظور رو از Research experience نمیفهمم.. میشه چند نمونه رو تو رشته خودتون ذکر کنید ؟
یه قسمتی به اسم professional skills هست تو رزومه من که شامل مهارتهایی که در زمینه رشته دارم و برای من که مقاله ندارم تنها چیز قابل نگاه کردن رزومه ام همین قسمته.. اصلا هست همچین قسمتی ؟
ممنون.
(04-01-2013, 01:30 AM)Karim نوشته: درود بر شما،
منظور ازRE سابقه پژوهشیتون هست مثلا انجام تز، یا طرح های تحقیقاتی حتی اگه اسمتون توی مقاله نیومده باشه،
البته فک کنم خانمه بهنوش منظورش PS بود.بله همچین قسمتی هست که شامل تکنیک ها یا مهارت های مرتبط با رشتتون میشه
شاد باشید