24-02-2012, 12:39 PM
۱. من این رو به صحبتهای spt اضافه کنم که در امریکا حقوق کارآموزها اون قدرها هم کم نیست و چیزی حدود ۶۰-۷۰ درصد حقوق کسی هست که تازه از دانشگاه فارغالتحصیل شده و به صورت تمام وقت استخدام شده. در امریکا من ندیدم که حقوق کارآموزها یا بخشی از حقوقشون رو دانشگاه بده و تمام حقوق رو شرکتهای پرداخت میکنند. همون طور که spt گفت مزیت کارآموزها اینه که انگیزه خیلی زیادی برای کار دارند و شرکتها هم کارهای پروژههاشون رو از طریق کارآموزها پیش میبرند و هم کارآموز رو ارزیابی میکنند بدون که این که درگیر محدودیتها و مسائل قانونی استخدام تمام وقت بشن. در پایان دوره کارآموزی، بسیاری از کارآموزانی که عملکرد خوبی داشتهاند پیشنهاد کار تمام وقت بعد از فارغالتحصیلی از شرکتها دریافت میکنند و به این ترتیب هر دو طرف سود میکنند.
۲. در امریکا استخدام کارآموز در تابستانها بسیار مرسوم هست و برخی از شرکتهای بزرگ هر ساله تعداد بسیار زیادی کارآموز میگیرند. شرکت Qualcomm که من درش کار میکردم در سال ۲۰۱۱ حدود ۸۰۰ نفر کارآموز رو برای تابستان گرفته بود. این شرکت در اون زمان حدود ۱۶۰۰۰ نفر کارمند تمام وقت داشت.
۲. در امریکا استخدام کارآموز در تابستانها بسیار مرسوم هست و برخی از شرکتهای بزرگ هر ساله تعداد بسیار زیادی کارآموز میگیرند. شرکت Qualcomm که من درش کار میکردم در سال ۲۰۱۱ حدود ۸۰۰ نفر کارآموز رو برای تابستان گرفته بود. این شرکت در اون زمان حدود ۱۶۰۰۰ نفر کارمند تمام وقت داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.