دوستای عزیزم سلام
من میخواستم نظرتون رو بشنوم در زمینه ی گرفتن پذیرش از
یکی از دانشگاه های خوب ایتالیا
تحصیلاتم در رشته ی الکترونیک هست.
با معدل کاردانی 17.30 از دانشگاه آزاده نجف آباد اصفهان.
معدل کارشناسی 14.40 از جهاددانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی اصفهان.
با مدرک فنی ازسازمان فنی حرفه ای اصفهان در زمینه ی
مدارات تحلیلگر میکرو کنترلر AVR
مدرک فنی ازطرف دانشگاه اصفهان با امضاء و تائیدیه IEEE در زمینه ی آموزش مقدماتی درزمینه ی مدارات FPGA
زبان انگلیسیم درحد عالی هست و تور های خارجی بعضی وقتا از میراث فرهنگی استان اصفهان دارم.
و برای تافل میخوام اقدام کنم انشالله چند روز آتی که یه کلاس آماده سازی برم و بعد تست نهایی رو بدم.
زبان ایتالیایی هم چند وقته دارم میخونم.
دوستان من دانشگاه صنعتی اصفهان در شهرک علمی تحقیقاتی هم کار میکردم کارت ورود و خروج که از طرف شهرک علمی تحقیقاتی و شرکت هم بود رو هنوز دارم ولی خوب چون حقوق خوبی نداشتم بعداز چندماهه اومدم بیرون از اونجا.و یه پروژه براشون انجام دادم در زمینه ی انرژی های تجدید پذیر ولی خوب نخواستم به نام آنها ثبت اختراع بشه و خیلی اذیتم کردن.
راستی یه چیز دیگه بگم
من کارشناسی ارشد هم دانشگاه امیرکبیر قبول شدم دو ترم رفتم ولی چون دیسک کمر داشتم و واقعا سختم شد درس خوندن رفتم انصراف دادم بی پولی و درد باهم بود.
معدل کارشناسیم دلیل کم شدنش این بود که هم قبلا(سال 87تاسال 90 ) کار میکردم هم زبان میخوندم و هم واحدهای لیسانسم رو پاس میکردم
و خوب نمره های عملیم و فنیم،اکثرا از کارگاه هام 19 و 20 هستن در ریز نمراتم.
میخوام همون رشته که در دانشگاه امیرکبیر میخوندم رو در ایتالیا دنبال کنم
یعنی برای کارشناسی ارشدم قصد دارم انرژی های تجدید پذیر بخونم دوباره.
میشه کمکم کنید اصلا میتونم به فکر گرفتن پذیرش باشم به نظرتون میشه پذیرش گرفت با این وضع؟یا اصلا راه نمیدن منو?
من میخواستم نظرتون رو بشنوم در زمینه ی گرفتن پذیرش از
یکی از دانشگاه های خوب ایتالیا
تحصیلاتم در رشته ی الکترونیک هست.
با معدل کاردانی 17.30 از دانشگاه آزاده نجف آباد اصفهان.
معدل کارشناسی 14.40 از جهاددانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی اصفهان.
با مدرک فنی ازسازمان فنی حرفه ای اصفهان در زمینه ی
مدارات تحلیلگر میکرو کنترلر AVR
مدرک فنی ازطرف دانشگاه اصفهان با امضاء و تائیدیه IEEE در زمینه ی آموزش مقدماتی درزمینه ی مدارات FPGA
زبان انگلیسیم درحد عالی هست و تور های خارجی بعضی وقتا از میراث فرهنگی استان اصفهان دارم.
و برای تافل میخوام اقدام کنم انشالله چند روز آتی که یه کلاس آماده سازی برم و بعد تست نهایی رو بدم.
زبان ایتالیایی هم چند وقته دارم میخونم.
دوستان من دانشگاه صنعتی اصفهان در شهرک علمی تحقیقاتی هم کار میکردم کارت ورود و خروج که از طرف شهرک علمی تحقیقاتی و شرکت هم بود رو هنوز دارم ولی خوب چون حقوق خوبی نداشتم بعداز چندماهه اومدم بیرون از اونجا.و یه پروژه براشون انجام دادم در زمینه ی انرژی های تجدید پذیر ولی خوب نخواستم به نام آنها ثبت اختراع بشه و خیلی اذیتم کردن.
راستی یه چیز دیگه بگم
من کارشناسی ارشد هم دانشگاه امیرکبیر قبول شدم دو ترم رفتم ولی چون دیسک کمر داشتم و واقعا سختم شد درس خوندن رفتم انصراف دادم بی پولی و درد باهم بود.
معدل کارشناسیم دلیل کم شدنش این بود که هم قبلا(سال 87تاسال 90 ) کار میکردم هم زبان میخوندم و هم واحدهای لیسانسم رو پاس میکردم
و خوب نمره های عملیم و فنیم،اکثرا از کارگاه هام 19 و 20 هستن در ریز نمراتم.
میخوام همون رشته که در دانشگاه امیرکبیر میخوندم رو در ایتالیا دنبال کنم
یعنی برای کارشناسی ارشدم قصد دارم انرژی های تجدید پذیر بخونم دوباره.
میشه کمکم کنید اصلا میتونم به فکر گرفتن پذیرش باشم به نظرتون میشه پذیرش گرفت با این وضع؟یا اصلا راه نمیدن منو?