11-03-2015, 03:26 PM
سلام
من برای MANAGEMENT ENGINEERING اقدام کردم.
نمره زبانم 76 شد!!
ولی دو تا patent و 4 تا مقاله دارم.
شانس پذیرش با ابن نمره زبان دارم ؟!
ممنون که وقت می ذارین..
ممنون که وقت می ذارین..
کارشناسی ارشد در پلیتکنیک میلان
|
11-03-2015, 03:26 PM
سلام من برای MANAGEMENT ENGINEERING اقدام کردم. نمره زبانم 76 شد!! ولی دو تا patent و 4 تا مقاله دارم. شانس پذیرش با ابن نمره زبان دارم ؟!
ممنون که وقت می ذارین..
11-03-2015, 09:30 PM
(11-03-2015, 03:26 PM)'morteza00000' نوشته: متاسفانه دانشگاه صنعتی میلان براش مهمه. باید مینیمم رو داشته باشید. جای نمره زبان چیزی نمیشه پر بشه. به نظرم تا فرصت دارید ازمونی رو ثبت نام کنید زیرا برای سفارت هم نیاز دارید..
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public سلام بر همه دوستان من برای پلی تکنیک اقدام کردم نتیجه اش اومد نمیدونم برای بورس و کمک هزینه چکار باید کنم متن کاملش اینه Choice positively evaluated The Politecnico di Milano is pleased to announce that you have been admitted to the programme selected. At this point we urge you to:
All candidates should follow the diplomatic procedures described at our web site www.polinternational.polimi.it under the WHAT TO DO ONCE ADMITTED section.
Important: if you do not specifically accept admission using this online form, you will be considered to have declined admission. For further information about tuition fees, accommodation, stay permit, health insurance and anything concerning life in Italy, please refer to the welcome desk of your campus: لطفا راهنمایی کنید که الان باید چکار کنم ممنون
20-03-2015, 11:46 AM
دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه
در این مرحله نمیدونم باید چکار کنم, چقدر وقت دارم تا جواب بدم برای بورس باید چکار کنم اگر اکسپت کنم بعد پشیمون بشم ریجکت کنم چی میسه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید (20-03-2015, 11:46 AM)'faeze23' نوشته: دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه سلام
تبریک میگم[img]images/smilies/smile.gif[/img] دوست عزیز فکر میکنم کسی نتونه با اطمینان سئوالای اولتون رو جواب بده، بهترین و معقول ترین راهش اینه که از خود دانشگاه و دانشکده تون بپرسید. یا از گزینه send message ای که در پروفایلتون هست استفاده کنید و سئوالاتون رو بپرسید که روز بعد جواب میدن. یا اینکه از اکانت اسکایپی که تو پروفایلتون هست استفاده کنید ( skype: International_admissions_office ). شما ادشون کنید و اونا بلافاصله که on میشن (معمولا طرفای ظهر به زمان ما) اکسپت میکنن و میتونید راحت سئوالاتون رو پشت سر هم بپرسید و ظرف یکی دو دقیقه جوابتون رو بگیرید...و جواباشون هم خیلی دقیق و مطمئن تره! موفق باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]
01-04-2015, 10:03 PM
سلام من دانشجو رشته معماری با معدل 16 دانشگاه ازاد میخواستم بدونم برای ارشد میتونم از این دانشگاه فاند بگیرم ایا میتونم به بورس گرفتن امیدوار باشم
(01-04-2015, 10:03 PM)'anis' نوشته: سلام من دانشجو رشته معماری با معدل 16 دانشگاه ازاد میخواستم بدونم برای ارشد میتونم از این دانشگاه فاند بگیرم ایا میتونم به بورس گرفتن امیدوار باشم سلام
با اطلاعاتی که دادی حتی نمیشه درباره شانس پذیرش شما نظری داد. ولی باید بدونید که فاند در مقطع مستر گرفتنش سخته و بیشتر هم سهم دانشجوهای خوب دانشگاهای خوب مثل شریف، تهران، امیرکبیر میشه. موفق باشی/ «هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
(01-04-2015, 10:03 PM)'anis' نوشته: سلام من دانشجو رشته معماری با معدل 16 دانشگاه ازاد میخواستم بدونم برای ارشد میتونم از این دانشگاه فاند بگیرم ایا میتونم به بورس گرفتن امیدوار باشم دوست من، همونطور که mehran28 عزیز هم گفتن، شما باید اطلاعات کاملتری بدین تا در مورد شانس پذیرشتون بشه نظر داد، نکته ی تکمیلی اینه که همونطور که احیانا در جریان هستید، ایتالیا علاوه بر بورسهایی که خود دانشگاها در نظر می گیرند، یه بورسی هم به نام بورس استانی داره که مربوط به اتحادیه اروپاست و جدا از منبع مالی مرتبط به دانشگاه و یا دولت... برای اطلاعات بیشتر میتونید به این پست و این پست رجوع کنید. موفق باشید. Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
02-04-2015, 01:29 AM
سلام
من امروز چراغ سبز کنار telecommunication engineering برام روشن شده، فک کنم یعنی پذیرش دادن. دو تا چیز گنگ هنوز هست برام: 1. هزینه خوابگاه های که داره همه روی ماهی 400 یورو به بالاست! خواستم ببینم همه از همینا استفاده می کنن یا راه ارزون تری هم هست؟ 2. تا کی وقت داری accept کنی؟ و بعد از اینکه کردی چه پروسه ای داره تو سفارت؟ و چند ماه طول میکشه؟ اگه کسی لطف کنه و کمک کنه ممنون میشم.
02-04-2015, 01:32 AM
و اینم فراموش کردم،
من چون تو second call اپلای کردم تو سایت زده ابتدای may جوابش میاد، متنش اینه: First call students with a complete dossier who have not been assigned any scholarships and students who have applied in the second call (January-March) will be considered for the second call merit based scholarships, to be announced in early May. حالا میخوام ببینم برای بورسیه هاش یعنی دیگه نباد کاری کرد ؟ یا فرمی چیزی داره باز؟ مرسی از راهنماییتون |
|