05-04-2016, 12:20 AM
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
|
13-06-2016, 03:22 PM
سلام دوستان ، وقتتون بخیر.
یه راهنمایی میخواستم از دوستانی که تجربه ی مصاحبه داشتن . البته Visa Office من پاریس نیست. ( من از آفریقای جنوبی اقدام کردم ) سفارت برای من قرار ملاقات مصاحبه گذاشته . درخواست کردن که مدارک مربوط به سربازی رو ببرم براشون ( هرچند قبلا بصورت جداگانه ترجمه ی کارت پایان خدمت و یه فرم حاوی سوال های مربوط به سربازی رو پر کرده بودم و براشون فرستاده بودم) ، همچنین اصل مدارک ایرانی ( احتمالا منظورشون شناسنامه و کارت ملی و ... اینجور چیزا باشه ) و هر چیز دیگه ای که میتونه به Officer در تصمیم گیریش کمک کنه . درخواستم اینه که : - کسانی که مصاحبه رفتن ، چه تیپ سوالاتی ازشون پرسیده شده ؟ - آیا مدرک خاصی باید همراهم باشه که ممکنه Officer ازم درخواست کنه ؟ متن نامه رو در ادامه براتون میزارم. قرار مصاحبه سه شنبه ی هفته ی دیگه هست. پیشاپیش سپاسگزارم. An interview is required in order for us to assess your application for permanent residence to Canada and to determine whether you are able to meet the criteria for admission to Canada in the category in which you have applied. You are invited to attend an interview at the date, time and place indicated above. You should bring with you to the interview the following:
-any documents you have confirming your military service records; and
-any identification cards from Iran which are still in their possession
-any other information that may assist the officer in making his decision.
06-07-2016, 08:50 AM
سلام به عزیزان
پرونده من تقریبا 20 ماه میشه که شروع شده و الان که GCMS رو گرفتم نوشته هنوزeligibility تو مرحله processing هستم و هنوز security و criminality شروع نشده. یه لینک شکایت هم گذاشتن دوستایی که اطلاع دارن به نظرتون شکایت بکنم؟
13-07-2016, 11:09 AM
بعد از یک سال خورده ای ecase من از سه خط به چهار خط تبدیل شد!
We sent you correspondence on December 17, 2014. If you have not yet provided the information or the requested documents, please do so as soon as possible. Please wait until you receive the correspondence before sending us additional information, as the correspondence will outline all information that is required.
20-07-2016, 11:30 AM
(06-07-2016, 08:50 AM)salimyassami نوشته: سلام به عزیزانسلام ، وقتتون بخیر. مطمئن نیستم که اون لینکی که میگین همونی هست که گفته اگه پروسه بررسی پروندتون بیشتر از زمان تعریف شده است ،میتونین اون فرم رو پر کنید. اگه همونه ، من پر کردم و در حقیقت اون فرم شکایت نیست ، یه جور پیگیریه . جوابی که به من دادن این بود : Thank you for contacting Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). We have verified the information you provided and can confirm that your application is in process. If further information is needed, the responsible office will contact you. من به شخصه با شکایت کردن مخالفم ولی پیگیری رو توصیه میکنم. سعی کنید اگر خواستید اون فرم رو پر کنید بیشتر تحت عنوان پیگیری باشه . (13-07-2016, 11:09 AM)salimyassami نوشته: بعد از یک سال خورده ای ecase من از سه خط به چهار خط تبدیل شد! به هر صورت اینم خودش یه نشونه ی خوب میتونه باشه که پروندتون در جریان هست ، هرچند با سرعت خیلی کم. امیدوارم خیلی زود خبرای خوب از کانادا برای شما بیاد.
22-07-2016, 05:21 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 24-07-2016, 12:30 AM توسط MaMi.
دلیل ویرایش: تبدیل فینگلیش به فارسی
)
ممنون آره واقعاً دیگه وقتشه که خبر خوبی بیاد
24-07-2016, 10:44 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 25-07-2016, 03:55 AM توسط MaMi.
دلیل ویرایش: تبدیل فینگلیش به فارسی
)
سلام، امیدوارم کسی باشه که بتونه بهم کمک کنه، پرونده مهاجرت من رجکت شده توسط آفیسر و فرستاده به رئیسش برای تأیید. حالا میخواستم بدونم اگه من الان تحصیلی برای کانادا اقدام کنم مشکلی پیش میاد چون این پرواندم به احتمال زیاد رجکت شده؟
24-07-2016, 01:28 PM
(24-07-2016, 10:44 AM)salimyassami نوشته: salam, omidvarm kasi bashe ke betune behem komak kone, parvandeye mohajerate man reject shode tavasote officer va ferestaade be raeesesh baraye taeed. hala mikhastam bedunam age man alan tahsili baraye canada eghdam konam moshkeli pish miad chon in parvandam be ehtemaale ziaad reject shode? سلام در حالت کلی خیر... application ی که برای مهاجرت در نظر گرفته میشه اساسا با نوع study permit متفاوت هست و نیازمندی ها و بررسی های متفاوتی رو می طلبه... ولی ممکن هست علت rejection شما در برنامه مهاجرتی موردی باشه که نوع تحصیلی رو هم تحت الشعاع قرار بده... مثلا اگر بابت مشکلات قضایی رد شده باشید، در تلاشش مجدد برای ویزای تحصیلی هم دست officer باز هست تا مجددا با ورود شما مخالفت کنه... وای اگر مثلا رد شدن شما در برنامه مهاجرتی به دلیلی مثل نامناسب تشخیص داده شدن تخصص و رشته تحصیلی قبلی شما برای بازار کار کانادا بوده باشه، طبیعتا این دلیل نمی تونه روی ویزای تحصیلی شما اثر سوئی داشته باشه... براتون آرزوی موفقیت دارم
25-07-2016, 04:20 PM
(24-07-2016, 10:44 AM)salimyassami نوشته: سلام، امیدوارم کسی باشه که بتونه بهم کمک کنه، پرونده مهاجرت من رجکت شده توسط آفیسر و فرستاده به رئیسش برای تأیید. حالا میخواستم بدونم اگه من الان تحصیلی برای کانادا اقدام کنم مشکلی پیش میاد چون این پرواندم به احتمال زیاد رجکت شده؟ سلام و وقت بخیر. متاسفم بابت ریجکت شدنتون. چطور متوجه شدید که پروندتون ریجکت شده ؟ دلیلی که دارم این سوال رو میپرسم اینه که معمولا توی این مرحله احتمال ریجکت شدن خیلی پایینه . اگه دلیل محکمی آوردن که هیچ . وگرنه اگه آفیسر ادعا کرده که نسبت به مدارکی که ارائه کردید ، قانع نشده ، پیگیری کنید و سعی کنید توضیحات و مدارک مستدل بیشتری ارائه کنید. درخواست ملاقات حضوری بکنید و یا هرکاری که ممکنه در بهبود ماجرا کمک کنه . به نظر من تلاشتون رو در وهله ی اول روی این پرونده مترکز کنید و درکنار این به اقدام کردن از طریق روشهای دیگه فکر کنید. موفق باشید
25-07-2016, 08:44 PM
(24-07-2016, 10:44 AM)salimyassami نوشته: سلام، امیدوارم کسی باشه که بتونه بهم کمک کنه، پرونده مهاجرت من رجکت شده توسط آفیسر و فرستاده به رئیسش برای تأیید. حالا میخواستم بدونم اگه من الان تحصیلی برای کانادا اقدام کنم مشکلی پیش میاد چون این پرواندم به احتمال زیاد رجکت شده؟ ریجکت به دلیل نقص مدرک به طور کلی نه. ریجکت به دلیل misrepresentation تا 5 سال محرومیت داره. 2 سال بوده که اخیرا شده 5 سال که شامل همه ویزاها میشه. ریجکت به دلایل امنیتی روی همه درخواست های ویزای دیگه هم تاثیر گذاره. به طور کلی کسایی که برای مهاجرت اقدام می کنند،در صورتی که به هر دلیلی پذیرفته نشن، شانس بسیار پایینی برای سایر ویزاهای دیگه مثل توریستی و تحصیلی خواهند داشت. حتی اگر سال ها از درخواست اولیه گذشته باشه. چون با اقدام به مهاجرت یه جورایی جار زده اند که به وطنشون tie ندارند و در اکثر موارد در آینده با همین بند ریجکت میشوند. |
|