04-03-2015, 08:42 AM
طبق اسپردشیت از یه نفر دیگه هم بیمه خواستن، کسی fortunate7 رو می شناسه ببینیم شرایطشون چی بوده؟
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
|
04-03-2015, 08:42 AM
طبق اسپردشیت از یه نفر دیگه هم بیمه خواستن، کسی fortunate7 رو می شناسه ببینیم شرایطشون چی بوده؟
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
گواهی سوء پیشینه در زمان ارسال نباید قدیمی تر از 3 ماه باشه. همچنین اگر بیشتر از 6 ماه در کشور دیگه ای زندگی کرده باشین می بایست از اونجا هم گواهی بگیرید. در ضمن در صورتی که گواهی به زبانی غیر از انگلیسی یا فرانسه صادر شده حتما اصل اون رو هم همراه ترجمه اش بفرستید.
The certificate must be issued no more than three months before you apply. http://www.cic.gc.ca/english/information.../intro.asp (04-03-2015, 07:19 AM)'iman1718' نوشته: دوستان عزیز ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
04-03-2015, 11:30 AM
(04-03-2015, 08:42 AM)'shahraz' نوشته: طبق اسپردشیت از یه نفر دیگه هم بیمه خواستن، کسی fortunate7 رو می شناسه ببینیم شرایطشون چی بوده؟ چک کردم تا الان که کسی با این ID هیچ کجا به غیر از جدول اعلام درخواست بیمه نکرده. باید صبر کنید تا خودشون بیان بگن.
04-03-2015, 11:50 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2015, 11:51 AM توسط shubizkumbuli.)
(04-03-2015, 08:42 AM)'shahraz' نوشته: طبق اسپردشیت از یه نفر دیگه هم بیمه خواستن، کسی fortunate7 رو می شناسه ببینیم شرایطشون چی بوده؟
من چک کردم. ایشون جدید نیستند. ایشون همون minaraoufi هستند که قبلا اعلام کردند که ازشون بیمه خواستند. یعنی تا الان همون سه نفر باید باشه بر اساس جدول و سایت.
به ایشون این رو زدند: نقل قول: minaraoufi رو اگر نگاه کنید کنار آیدیشون هم نوشته mechanical engineering و این fortunate7 هم 2132 یا همون مکانیکه و تو پست هاشون گفتند که 2132 بودند. من همه پست هاشون رو با دقت خوندم. یک جا گفتد که تحصیل و کارشون هم پوشانی داشته و ترم آخر لیسانس رو پارت تایم کار می کردند. برای همین هم cover letter گذاشتند و توضیح دادند. برای کار پارت تایم همزمان با لیسانسشون که قاعدتا باید 6 ماه این طورا باشه بیمه نداشتند و دوباره الان که بیمه فرستادن یه کاور لتر جدید گذاشتند. 6 سال و 5 ماه بدون احتساب اون کار پارت تایم بیمه داشتن.
04-03-2015, 11:59 AM
(03-03-2015, 09:59 PM)'nooshayeman' نوشته: امروز در اسپرد شیت ایرانی ها دو تا آپدیت اعلام شده که AOR اشون مربوط به 6 فوریه و 14 فوریه بوده. این بحث تغییر ویزا آفیس و ترس از این تغییر رو من بارها به خصوص از زبان افرادی که منتظر AOR خود هستند شنیدم. خودم هم در اون زمان این ترس رو داشتم. البته با توجه به سابقهای که از سالهای گذشته از تغییر ویزا آفیس و ویزا آفیسهای سوریه، ورشو و آنکارا داریم، به نظر ترسی منطقی هم باشه. ولی چندتا نکته هست که میخواستم اینجا برای دوستانی که این ترس رو دارن ذکر کنم و خواهش دارم هر کسی هم نظر متفاوتی داره اشاره کنه. یکی اینکه در برهه کنونی که ویزا آفیس پاریس پروندههای شش ماه می تا اکتبر رو گرفته خیلی غیرمنطقی به نظر میرسه که پروندههای دو ماه نوامبر و دسامبر بخواد جای دیگه ارسال بشه. به خصوص که معمولا زمانی پروندهها رو به ویزا آفیس جدید میفرستند که backlog سنگینی توی اون ویزا آفیس وجود داشته باشه که اینطور که از آمار خود CIC مشخصه هنوز پاریس یکی از سریعترین ویزا آفیسهاست. به علاوه تا جایی که من متوجه شدم پروندههای FSW2014 هیچ کشوری برای آنکارا و ورشو که در امر پروندههای ایرانی تجربه دارند تا به اینجا نرفته.
نکتهی دیگهای که میخواستم ذکر کنم اینه که کلا FSW2014 به نظر یه تمرین بود برای اکسپرس انتری و از لحاظ سرعت بررسی قابل مقایسه با سالهای گذشته نبود. این سرعت بررسی فقط شامل حال پاریس نمیشد بلکه تمامی ویزا آفیسهایی که توی این برنامه شرکت داشتند خیلی سریع بررسیهاشون رو انجام دادن و حتی اگر پروندهای از ایرانیها برای ویزا آفیس دیگهای بره انتظار من اینه که تغییر محسوسی در مدت زمان رسیدگی به پرونده ایجاد نشه. دوستان باز هم اشاره کنم که ممنون میشم اگر نظر متفاوتی دارید اینجا ذکر کنید چون این بحث برای تعدادی از دوستانم خیلی مهمه و میخوان که نظرات شما رو هم بشنوند.
04-03-2015, 12:04 PM
(03-03-2015, 11:18 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
درود و وقت بخیر.
به نظر من هم پیشنهاد خیلی خوبیه. از اونجایی که PER من 22 فوریه اومده و هنوز زوده که بخوام پیگیر AOR بشم، خودم این کار رو نمی تونم بکنم ولی اگر یکی از دوستانی که تایم زیادی از دریافت PER اش گذشته تماس بگیره و در مورد AOR سوال کنه تا همه از نگرانی دربیاییم، بسیار سپاسگزار خواهم بود.
04-03-2015, 12:05 PM
سلام و درود
دوستان یه سوال داشتم راجب به نامه سوپیشینه.تو نامه سوپیشینه میزنه از کدوم شهر گرفته شده سوپیشینه؟مثلن تهران یا همدان ممنون
04-03-2015, 12:24 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2015, 12:29 PM توسط shubizkumbuli.)
(04-03-2015, 12:05 PM)'amirhossein828' نوشته: سلام و درود[align=right] بالای بالاش که میزنه: دادسرای عمومی و انقلاب تهران (احتمالا مال شهر های دیگه هم اسم شهر میخوره) تو فارسیش میزنه دفتر مثلا فلان، (دفتر شعبه، دفتر مثلا میدان فلان، دفتر مثلا خیابان فلان) و بعد هم شهر! مثال: دفتر میدان ولی عصر تهران تو متنش هم زده دادسرای عمومی و انقلاب تهران گواهی می دهد. پایینش هم امضاش اینه: رئیس اداره سجل کیفری و دادسرای عمومی و انقلاب تهران که احتمالا برای شهرهای دیگه این عوض میشه مهرش هم که توش زده دادسرای عمومی و انقلاب تهران خلاصه من یک نگاه کردم یه 20 30 تایی تهران توش دیدم. برای دیدن نمونه سو پیشینه میتونید عبارت نمونه نامه عدم سوء پیشینه را در google image سرچ نمایید. ویرایش توسط مدیریت فروم با هماهنگی با ارسال کننده مطلب
04-03-2015, 01:23 PM
(04-03-2015, 11:50 AM)'shubizkumbuli' نوشته: بله دیدم پست ایشون رو و ممنون که بررسی کردی.
در مورد ویزا آفیس به نظر من دیر نشده و من Global Spreadsheet رو می دیدم همه ویزا آفیس ها دارن FSW2014 رو سریع جلو می برن پس جای نگرانی نیست کمی دیگر صبر لازمه فکر کنم.
04-03-2015, 03:38 PM
دوستان سلام
همین چند دقیقه پیش ایمیل مدیکال و آپدیت نامزد من اومد چون توی اسپردشیت اطلاعاتش نیست گفتم بگم. AORش 18 فوریه بود. مدارک بیمه نفرستاده بود. الآنم ازش کارت معافیت سربازی خواستند فقط.... هم خوشحالم هم استرس گرفتم که چرا من که UCI ام جلوتر بود و ایمیل AOR امم زودتر گرفته بودم برام چیزی نیومده .... گفتم خبر بدم که دیگه بچه های 17 فوریه عمران هم کم کم منتظر این ایمیلها باشن NOC: 2131
Officer: dl
Received by CIO: 2014-10-29 Money Cashed: 2015-01-02
PER: 2015-01-26
AOR: 2015-02-17
Medical Received: 2015-3-19
Processing Started: 2015-7-15
Passport Request: 2015-7-28 ***
لینک اسپردشیت FSW2014لینک آپدیت اطلاعات در اسپردشیت FSW2014 |
|