09-03-2015, 10:53 PM
سلام دوستان عزیز من انلاین موقعیت خودم رو چک کردم فقط گفته مدارک در نوامبر رسیده ویزا افیس میخواستم بدونم خط دوم و بقیه خط ها برای چه مواردی نوشته می شود ببخشید خیلی سوال می کنم چون نگرانم
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
|
09-03-2015, 10:53 PM
سلام دوستان عزیز من انلاین موقعیت خودم رو چک کردم فقط گفته مدارک در نوامبر رسیده ویزا افیس میخواستم بدونم خط دوم و بقیه خط ها برای چه مواردی نوشته می شود ببخشید خیلی سوال می کنم چون نگرانم
شما فعلا فقط همین خط رو خواهید دید و جای نگرانی نیست.
خط 2 مربوط یه دریافت مدیکال توسط ویزاآفیس خط 3 processing started خط 4 decision makde هست. البته خط 2 و 3 گاهی هم جا به جا می شن.
10-03-2015, 12:41 AM
شوبیز عزیز دوستم بود که مدارکشو اشتباهی پس فرستاده بودن و مدارکش هیچ مشکلی نداشت به پیشنهاد شما امروز زنگ زد cic بهش گفتن دوباره پست کن. فردا پست میکنه . ممکنه که بررسی کنند؟ به هر حال از راهنماییتون بسیار سپاسگذارم
10-03-2015, 12:41 AM
با سلام به همه
ممنون از شوبیز عزیز برای دعوت سخاوتمندانشون [img]images/smilies/wink.gif[/img] امیدوارم خونه جدیدمون برای هممون خوش یمن باشه [img]images/smilies/cool.gif[/img]
10-03-2015, 12:55 AM
(10-03-2015, 12:41 AM)'el_kiani2' نوشته: شوبیز عزیز دوستم بود که مدارکشو اشتباهی پس فرستاده بودن و مدارکش هیچ مشکلی نداشت به پیشنهاد شما امروز زنگ زد cic بهش گفتن دوباره پست کن. فردا پست میکنه . ممکنه که بررسی کنند؟ به هر حال از راهنماییتون بسیار سپاسگذارم بسیار جالبه
بگید حتماً یک کاور لتر محترمانه بذارند و بگن که چندین بار چک کرده بودند و مطمئن هستند که فرم ها include شده بوده داخلش و جا نمونده بوده. اگر احیانا یک درصد روی فرماشون هم علامت زدن داخل cic... تو نامه میتونند اشاره کنند که فرمشون حتی توسط cic علامت هم خورده بوده. در ضمن میتونند اشاره کنند که فرم ها رو به صورت اوریجینال فرستادن و دیگه از اول پر نکردند تا confusion ایجاد نشه. اگر احیانا میخوان فرم ها رو دوباره پر کنند که به نظر ایده بدی نیست باید خیلی خیلی خیلی خیلی واضح تو نامه بنویسند طوری که گیج نشن که نامه ها رو یک بار جدید دوباره دادن که تاریخ امضا جدید باشه. از این نظر که حالا بهونه نکنند که اشتباه شده. ولی حتما حتما نامه های قبلی باید همچنان به عنوان مدرک اونجا باشه. در ضمن اگر اسم agent رو میدونند باید بگن که فلان شخص گفته که دوباره بفرستید این رو. یه همچین چیزی. کلا همه چیز خیلی واضح باشه که وقتی رفت زیر دست یک نفر که بهتره فرض کنید IQ ش هم از آدم نرمال خیلی پایین تره با خوندنش مطمئن شه. تو نامه هم بنویسید که این یک اشتباه از سمت CIC بوده و distress زیادی و بی دلیل براتون ایجاد کرده و تشکر کنند که این فرصت دوباره ارسال مدارک بهشون داد شده. یه تیری تو تاریکیه دیگه. امیدوارم حل شه. بگید برای express entry هم اقدام کنند که فرصت رو از دست ندن.
10-03-2015, 12:59 AM
از یکی از دوستان در جدول به نام matraki خواستن که قرارداد کاریشون رو هم بفرستند. به اسم Contract موجود هست. گویا قراردادی که خواستند مال 10 سال پیش بوده و مال شرکتی بوده که منحل شده!
یه جا هم نوشتند ISS که فکر میکنم منظورشون SSO بوده!! به احتمال خیلی خیلی زیاد بیمه بوده منظور ایشون. چه می کنه پاریس! معلوم نیست مچ کی رو گرفتن!!!! فکر کنم در گام های بعدی فیش حقوقی هم اضافه بشه. خیلی جالبه که شرایط ایشون مثل بقیه بوده! ناپلئونی 67 امتیاز داشتند. 6 سال سابقه کار رو استفاده کردند کامل. سن 31-36 بوده. noc شون هم 5125 بوده.
10-03-2015, 01:10 AM
با سلام به دوستان من ایمیل مدیکالم رو همین چند لحظه پیش گرفتم دقیقا الان من چه کار بکنم و در ضمن در نامه از مدیکال فرم صحبت کرده ولی ضمیمه نامه نیست این فرم رو از کجا باید بگیرم با تشکر از راهنمایی شما عزیزان
10-03-2015, 01:18 AM
(10-03-2015, 01:10 AM)'millan' نوشته: با سلام به دوستان من ایمیل مدیکالم رو همین چند لحظه پیش گرفتم دقیقا الان من چه کار بکنم و در ضمن در نامه از مدیکال فرم صحبت کرده ولی ضمیمه نامه نیست این فرم رو از کجا باید بگیرم با تشکر از راهنمایی شما عزیزان
سلام
برای مدیکال بیاید اینجا پست های پایینش رو هم بخونید با دقت ببینید یه نامه آپدیت میاد. توش میگه نامه مدیکال جدا میاد. شما یه آپدیت گرفتید؟! یه دونه هم مدیکال؟ یا نه! فقط یک ایمیل؟ اگر یه دونه گرقتید باید صبر کنید ایمیل خود مدیکال بیاد. توش هم فرم مدیکال اتچ شده! باید باشه. اگر اشتباه نکنم تو خود نامه گفته اگر اتچمنت توش نیست کجا باید برید. اگر اشتباه نکنم آدرسش اینه https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemail/in...sion=paris و باید اطلاع بدید که نیومده. باز هم چک کنید و از این لینک استفاده نکنید.
10-03-2015, 01:21 AM
سلام من اپدیت نداشتم فقط یک نامه بود که در ان مقدار لندینگ فی و مدیکال رو داده بودند که 30 روز برای فرستادن وقت دادن
10-03-2015, 01:25 AM
(10-03-2015, 01:21 AM)'millan' نوشته: سلام من اپدیت نداشتم فقط یک نامه بود که در ان مقدار لندینگ فی و مدیکال رو داده بودند که 30 روز برای فرستادن وقت دادن خب شما به غیر از ایمیل لندینگ فی ایمیل دیگه ای گرفتید؟
چون مدیکال 100% جدا از ایمیل لندینگ فی میاد. |
|